Buc─ât─ârii pentru oameni care nu suport─â aspectul buc─ât─âriilor

1 76435 original jpg jpeg

Nu toat─â lumea ├«ndr─âge┼čte aspectul clasic al unei buc─ât─ârii. Sunt persoane care prefer─â un aspect simplu, minimalist, cu dulapuri care ascund elementele de buc─ât─ârie. Iar dac─â te numeri printre aceste persoane, CasoTeca ├«┼úi prezint─â buc─ât─ârii pentru oameni care nu suport─â aspectul buc─ât─âriilor.

Minimalist

O buc─ât─ârie minimalist─â, modern─â ┼či subtil─â este o solu┼úie excelent─â pentru persoanele care locuiesc ├«n spa┼úii mici, precum ┼či pentru cei care pre┼úuiesc un loc lini┼čtit ┼či pl─âcut vizual ├«n care s─â g─âteasc─â. Buc─ât─âria modern─â din imaginea de mai jos este un exemplu perfect de cum po┼úi ob┼úine mult cu pu┼úine lucruri.

Blaturile de buc─ât─ârie Corian sunt combinate cu pere┼úii albi, f─âr─â corpuri suspendate, ┼či dulapuri tot albe ├«n partea inferioar─â, care au decupaje ├«n loc de m├ónere ├«n aceast─â buc─ât─ârie uimitoare ├«n stil spaniol.

Electrocasnicele sunt negre, dar sub┼úiri ┼či aerisite. Decorarea este minim─â ┼či fereastra vizibil ├«ncadrat─â face toat─â arta de care are nevoie acest spa┼úiu. Podelele albe se potrivesc cu restul spa┼úiului, permi┼ú├ónd grinzilor rustice din lemn s─â atrag─â aten┼úia ├«n aceast─â camer─â.

dulapuri bucatarie jpg jpeg

Acest apartamentul este mic, are sub 46 de metri p─âtra┼úi, motiv pentru care proprietarul a vrut o buc─ât─ârie func┼úional─â, dar ┼či ar─âtoas─â. Cu toate decora┼úiunile din restul locuin┼úei, a fost necesar─â alegerea unor corpuri suspendate mai sub┼úiri, f─âr─â m├óner, cu un finisaj modern din lemn ┼či dulapuri inferioare ┼či blat din materiale simple.Recente

rochie vaporoasa jpeg
curatare incaltaminte   masina de spalat   shutterstock 1464836456 jpg
suc de sfecla jpeg
Bagaj jpg
clickpentrufemei mediamodifier PKdcZz o6bw unsplash jpg
Untitled design (21) jpg
Detoxifierea colonului cu doar 7 ingrediente naturiste jpg
carte shutterstock 759586057 jpg
carton cancer jpg
1 otet de mere jpg jpeg
parfum de dama jpg
nativia@clickpentrufemei ro jpg
p─âl─ârie jpg
filme jpg
jacuzzi shutterstock 316822874 jpg
Mascara jpg
TOP 5 situa╚Ťii ├«n care s─â por╚Ťi ├«nc─âl╚Ť─âminte din piele natural─â  Ce beneficii ├«╚Ťi poate aduce jpg
accesorii sexy shutterstock 544110349 jpg
kitunghiigel manichiura acasa  unghii singura jpg
usa   cheie   shutterstock 180557324 jpg