Cât de mică poate fi o bucătărie? 5 exemple inedite

1 80407 original jpg jpeg

Există o mulţime de detalii care trebuie luate în calcul atunci când amenajezi o bucătărie. Dar, când vine vorba de renovarea sau amenajarea unei bucătării mici, atunci apar provocările. Dacă ai o bucătărie mică şi chiar nu ştii cum ai putea să-i aduci puţină strălucire, nu te speria. Cât de mică poate fi o bucătărie? Cinci exemple inedite oferite de CasoTeca.

Primul lucru care ne sare în ochi la această bucătărie este blatul şi pereţii din cupru, care aduc acestui spaţiu mic caracter unic, dar şi puţină strălucire. Alte detalii interesante sunt mânerele din cupru, care se potrivesc cu blatul. O bară pentru tigăi, una magnetică pentru cuţite, amândouă oferă spaţiu suplimentar de depozitare.

Dulapuri până în tavan

Dulapurile de bucătărie până în tavan sunt întotdeauna o opţiune atunci când ai o bucătărie mică. Şi asta pentru că oferă spaţiu suplimentar de depozitare. O masă montată pe perete îţi oferă mai mult spaţiu de lucru, dar şi un loc unde poţi lua micul dejun.

Creează spaţiu cu oglinzi

Această bucătărie oferă o iluzie optică vizitatorilor. Şi asta pentru că între dulapuri şi zidul care separă bucătăria de hol este din oglindă, ceea ce face ca bucătăria să fie de două ori mai mare. Chiar dacă spaţiul este mic, designerul nu s-a sfiit să folosească o culoare îndrăzneaţă, ceea ce îi oferă bucătăriei caracter, fără să-i ia din spaţiu.

Vezi cât de mică poate fi o bucătărie în exemplele de pe casoteca.ro.

Credit foto: www.diy.com