Căţelul lui Miki îşi caută pereche

1 47023 original jpg jpeg

Moda “accesoriilor însufleţite” a fost rapid adoptată de vedetele autohtone. Dacă eşti o persoană mondenă, dă mai bine la imagine să apari cu un căţel spilcuit pe la diferite evenimente.

Nici Miki,ex-solista Kpital,nu face excepţie. Patrupedul ei,Zuzu,pare desprins dintr-un catalog canin. Cum ar putea să-l ţină vedeta ascuns? Mai ales când un asemenea căţel are nevoie de o “iubită” pe măsură...

Cântăreaţa de 36 de ani a apelat,acum şapte ani,la presă,pentru a-şi găsi un companion canin. Aşa se face că,la scurt timp,un prieten i-a oferit şansa de a pleca acasă cu un pui de Bichon havanez. “Amicul meu m-a chemat să îmi aleg unul dintre puii abia născuţi de căţeluşa lui. De fapt,Zuzu m-a ales. A fost singurul care s-a apropiat de mine”,povesteşte Miki.

Bichon-ul,care,la vremea aceea,măsura în lungime cât o telecomandă tv,a primit acceptul de a-şi face siesta în patul solistei şi al logodnicul ei,impresarul Răzvan Constantinescu. De atunci,nu s-a mai sinchisit să doarmă în alt loc.

Devenit,cu drepturi depline,un membru al familiei,patrupedul nu se desparte de “mămica” lui nici măcar când aceasta e în concerte. Rare sunt ocaziile în care i se mută,temporar,domiciliul la “bunici”.

Cum la evenimentele mondene “ţinuta” e obligatorie,Zuzu are o adevărată colecţie de zgarde,lese şi hăinuţe.“Cel mai drăguţ e costumul de Moş Crăciun pe care l-a primit de la părinţii lui Răzvan”,spune bruneta.Ce mai! Zuzu e un model printre ai lui. Păcat că Miki nu reuşeşte să îi găsească o “consoartă”...