Ce mai poți face cu uscătorul de păr. Pare incredibil, dar poți călca și hainele

Uscătorul de păr este un aparat indispesabil în casa fiecărei femei care își dorește un păr „ca la salon‟. Însă, de-a lungul timpului, s-au descoperit mai multe întrebuințări ale acestui aparat. Iată ce alte lucruri poți face cu ajutorul său! 

image

Când trebuie să achiziționezi un uscător de păr, cu siguranță, ești atentă la toate caracteristicile sale, care pot face uscatul părului mai ușor. Însă uscătorul nu se folosește doar la îngrijirea părului, ci și la o mulțime de alte lucruri interesante. Îți prezentăm câteva idei, pe care alții le-au pus deja în aplicare. 

Vezi și: Reguli de care să ții cont atunci când folosești uscătorul, pentru un păr ca la salon 

Îndepărtează ușor toate etichetele 

Îți dorești să dezlipești etichetele cu ușurință de pe sticlă, plastic, electrocasnice sau de pe mașină? Tot ce trebuie să faci este să pornești uscătorul de păr la temperatura maxină și să direcționezi fluxul de aer către etichetă. Îndepărtează apoi autocolantul cu o racletă de plastic, înainte să se răcească. 

Adio, gumă de mestecat de pe suprafețe!

Dacă ai scăpat, din greșeală, gumă de mestecat pe covor sau pe canapea, direcționează uscătorul de păr către gumă, iar cu o pungă de plastic, îndepărteaz-o ușor. Simplu, nu? 

Citește și: Lucruri interesante pe care le poți face cu ajutorul cuptorului cu microunde. Pe listă: curățarea usturoiului

Te ajută să calci rapid haine

Dacă te pregătești de o întâlnire importantă și nu ai călcat perfect cămașa ta preferată, nu îți face griji! Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi câteva picături de apă pe dungi și să le usuci cu ajutorul uscătorului de păr. Acest truc funcționează mai ales pentru gulere și mâneci. 

îndepărtează rapid autocolantele de pe mobilă

Copilul tău și-a dorit să aibă pe mobilă cât mai multe autocolante? Ei bine, acestea pot fi greu de îndepărtat ulterior, însă nu și dacă te vei folosi de căldura uscătorului de păr! Direcționează uscătorul de păr către autocoloante și îndepărtează-le apoi cu o racletă din plastic. 

Sursă foto: Shutterstock