Ce cadouri preferă femeile

1 75352 original jpg jpeg

Dacă se apropie aniversarea unei persoane dragi şi încă nu te-ai gândit ce o să-i cumperi, ar trebui să ştii că în topul preferinţelor se regăsesc produsele de înfrumuseţare. Femeile iubesc tot ce înseamnă cosmetice. Însă, cadourile trebuie alese în funcţie de personalitate şi de vârstă.

Când vine vorba de cadouri pentru ziua de naştere, cel care trebuie să-l cumpere ar trebui să fie foarte creativ şi să aibă un singur scop. Persoana care-l va primi să fie mulţumită de el. Dacă sărbătorita este o femeie – colega, prietena, fiica, nepoata, sora, soţia, mama sau mătuşa – ai o varietate de opţiuni.

Parfum

Parfumul poate fi oferit cadoul persoanelor de toate vârstele şi aici reflectă pur şi simplu alegerea ta. Când decizi aroma, gândeşte-te la sărbătorită şi la ceea ce îi place ei. Împachetează frumos cutia, astfel încât să nu-şi dea seama de ce este în interior până nu îl deschide.

Trusă de machiaj

Dacă prietena ta foloseşte produse cosmetice, atunci cel mai frumos cadou pe care-l poţi face este o trusă de machiaj, în care se găsesc de toate: fard, fond de ten, creion de ochi, ruj şi rimel.

Oglindă

Un cadou special pentru o femeie poate fi o oglindă, care se găseşte în diferite dimensiuni. Îi poţi oferi o oglindă micuţă, pe care s-o ţină mereu în geantă. Îşi va aduce aminte de tine de fiecare dată când o s-o vadă.  Sau una mare, pe care să o pună în dormitor şi să se uite în ea în fiecare dimineaţă.

Creme şi loţiuni

Cremă de mâini, cremă de faţă, cremă de picioare, loţiune de corp – ai o varietate de opţiuni în acest caz. Încearcă să afli care este tipul de piele pe care-o are sărbătorita, şi cumpără-i produsele în funcţie de acest aspect, care este foarte important.

Produse destinate îngrijirii părului

Aceasta este o categorie relativ nouă care a intrat în lista cadourilor destinate femeilor. Gama de produse este variată. Dacă prietenei tale i s-a stricat placa, atunci oferă alta cadou. Se va bucura nespus de mult.

Credit foto: www.pexels.com