Ce cadouri să iei în funcţie de ocazie

1 66008 original jpg jpeg

Cumpărarea unui cadou este mereu o grea încercare, fie că este vorba de o persoană dragă sau dacă vrei să impresionezi pe cineva. Opţiunile sunt multe, însă nu mereu potrivite. Iată ce cadouri să iei în funcţie de ocazie!

Aniversarea unei prietene

Pentru că este cineva la care ţii,cel mai potrivit este să-i cumperi ceva care să o facă să-şi amintească cu drag de tine. O soluţie potrivită este o ramă de fotografii,de preferinţă cu o poză cu voi două. Dacă este o persoană căreia să-i placă bijuteriile un pandativ este o soluţie la fel de bună pentru un cadou,fie că este vorba de o aniversare sau un cadou de sărbători.

Pentru părinţi

Orice femeie adoră obiectele decorative pentru casă,aşadar ele sunt o alegere cum nu se poate mai potrivită. Ai grijă ca obiectele pe care le achiziţionezi să fie rezistente în timp,cele din argint şi staniu trecând cu brio testul timpului. Un cadou frumos este şi un set de ceai,de pahare sau o cutie pentru bijuterii. Taţii sunt mai greu de impresionat atunci când vine vorba de cadouri,însă cu siguranţă nu va rămâne indiferent în faţa unor butoni pentru cămaşă,a unei cutii pentru trabucuri sau a unui set pentru servirea vinului.

Pentru o nuntă sau un botez

E destul de greu să găseşti un cadou potrivit,fără să-ţi fie teamă că vei cumpăra acelaşi lucru ca alţi invitaţi. Un dar mai special,pentru copii,ar fi o cutiuţă pentru primul dinţişor căzut şi şuviţa tăiată la botez. Va fi o amintire frumoasă atât pentru părinţi cât şi pentru cel mic. La fel de indicat este şi un set de linguri,de dimensiuni mici,create special pentru copii sau un carusel muzical. În ceea ce priveşte mirii,un set de pahare de şampanie cu siguranţă îi va cuceri.

Mai multe idei de cadouri găseşti în magazinele Cadolines.