Ce culori îţi pun în evidenţă bronzul

1 47573 original jpg jpeg

Proaspăt întoarsă din concediu, ai vrea ca toată lumea să-ţi admire bronzul. Anumite nuanţe îţi pot pune tenul în valoare, trebuie numai să fii atentă ce alegi. Iată câteva sugestii pentru o vară perfectă!Albul sidef, ideal pentru zi

Poţi alege haine albe,din materiale uşoare precum inul,care în afară de faptul că-ţi vor pune nuanţa arămie a pielii în valoare,sunt ideale pentru vară,deoarece ţin răcoare. Poartă-le alături de saldale romane şi de bijuterii XXL,colorate sau din lemn. Nuanţele sidefii,în culori asemănătoare perlelor,sunt perfecte pentru rochiile lungi de seară. Acestea se potrivesc atât cu nişte pantofi simpli,în culori nude,cât şi cu o pereche de sandale cu toc,colorate,asortate cu un plic de aceeaşi culoare.Argintiul,pentru ţinutele de seară

Una dintre cele mai populare culori metalice,argintiul se potriveşte de minune pentru o rochie de seară,designerii profitând la maximum de această culoare în creaţiile din acest sezon. Poţi opta pentru sarafane scurte,ce urmăresc linia corpului,pentru rochii lungi sau maiouri cu paiete,important este să ai mare grijă la accesorii.

Dacă vrei să păstrezi şi după vacanţă starea pe care ţi-o creează mările şi oceanele,liniştea pe care ţi-o aduc vacanţele însorite şi tropicale,alege pentru hainele tale nuanţa turcoaz. Pentru o ţinută de seară,poţi opta şi pentru variante tari de albastru sau chiar pentru una metalică.

Dacă te-ai bronzat deja,o ţinută aurie îţi va pune în evidenţă nuanţa de ciocolată a pielii. Perfect pentru o ţinută de seară,auriul arată excelent în combinaţie cu negrul,iar dacă vrei să-l porţi ziua,ai grijă ca restul ţinutei să fie cât se poate de simplu,în culori neutre,fără alte accesorii metalice.

Mizează pe dantelă

Purtată pe sub un costum sau din cap până-n picioare,pentru un look romantic,dantela se regăseşte în toate colecţiile marilor designeri. Ea se potriveşte de minune cu alte trei must-have-uri ale sezonului:lucruri croşetate,fuste îndrăzneţe şi jeanşi. Maiourile din dantelă vin splendid pe sub topurile tricotate,garniturile de dantelă-peste fuste voluminoase.

Pantofii metalici,curelele şi genţile:iată un mod interesant de a-ţi pune bronzul în valoare! Ele sunt perfecte atât pentru o ţinută de zi,cât şi pentru una de seară.

Uită de nuanţele închise şi pregăteşte-te pentru o vară plină de culoare. Poţi opta pentru o nuanţă de roz aprins,dacă eşti o persoană nonconformistă,sau pentru un roz pastel,dacă ai o fire romantică.

Dacă albastrul este culoarea ta preferată,poţi alege o nuanţă sidefată de bleu pentru a-ţi pune în evidenţă bronzul. Acesta arată senzaţional atât pe unghiile de la mâini,cât şi pe cele de la picioare,iar pentru un efect maxim,poţi desena o mică floare deasupra.

Pentru o vară plină de vitalitate,poţi alege pentru unghiile tale un lac într-o nuanţă de verde deschis. Acesta scoate în evidenţă nuanţa cafenie a pielii şi se potriveşte perfect cu alte nuanţe pastel (foto Maybelline).