Ce culori îţi stimulează creativitatea

1 66301 original jpg jpeg

Indiferent de locul în care te afli, culoarea este esenţială, mai ales atunci când lucrezi de acasă, deoarece îţi stimulează ochiul şi mintea. Iată trei sfaturi simple pentru utilizarea culorilor, astfel încât să-ţi măreşti productivitatea.

Biroul

În cazul în care biroul tău este pur utilitar,fără nici un detaliu distractiv sau vesel colorat,s-ar putea să fie timpul să condimentezi un pic lucrurile. O piesă de mobilier colorat poate declanşa creativitatea,care,la rândul ei,creşte productivitatea.

Îţi poţi vopsi biroul cu un strat de vopsea într-o nuanţă curajoasă şi veselă. Este,probabil,cea mai mare piesă de mobilier din biroul tău sau din sufragerie şi va avea un impact decisiv.

Pereţii

Pereţii albi nu sunt cei mai indicaţi în momentul în care vrei să dai mai mult randament. A lucra într-o cameră care nu este văruită într-un alb puternic şi plictisitor,poate face o diferenţă uriaşă,pentru mentalitatea ta,dar şi pentru nivelul de productivitate.  

Dacă te afli în căutarea unei culori calmante şi neutre,fără a fi plictisitoare,experţii sugerează să alegi o nuanţă de gri.

Pozele de familie

Dacă eşti ca majoritatea oamenilor,îţi face plăcere să ai prin casă sau pe birou poze cu familia sau cu animalele de companie,însă uneori,prea multe instantanee pline de culoare îţi pot distrage atenţia şi în plus,aglomerează inutil spaţiul.

Ce poţi face? În loc să plasezi o mulţime de poze peste tot în cameră,fă mai bine un colaj cu cele mai reuşite poze şi optează pentru varianta lor pe alb-negru,folosind rame negre.

Citeşte şi:

Idei ieftine de decoraţiuni interioare

Ponturi decorative „furate” de la designeri