Ce lucruri nu trebuie să ţii în baie

1 73912 original jpg jpeg

Există anumite produse care pot fi lăsate în baie, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie ţinute mereu acolo. Baia poate deveni zona perfectă pentru acumularea de mai multe bacterii periculoase.

Baia este locul în care fiecare îşi face rutina de dimineaţă. Şi asta te poate face să crezi că este zona cea mai curată. Dar,chiar dacă ai toate motivele să crezi acest lucru,este foarte important să ştii că este locul din casă în care sunt prezente cele mai multe bacterii.

Iată care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le ţii în baie:Periuţa de dinţi

Baia este o zonă foarte umedă,iar acest lucru împiedică uscarea completă a periuţei de dinţi. De aceea,bacteriile se pot dezvolta foarte uşor,iar tu rişti să te îmbolnăveşti.

Citeşte şi:Cum să-ţi albeşti dinţii cu coaja de banană!

Medicamentele

Căldura şi umiditatea din baie diminuează eficacitatea medicamentelor. În unele cazuri,acestea îşi pot pierde calitatea înainte de data de expirare. Medicamentele trebuie ţinute în locuri uscate şi curate. Orice sertar din cameră este bun. În schimb,bucătăria prezintă aceleaşi probleme ca şi baia,aşa că nu este recomandat să fie depozitate acolo.

Produsele cosmetice

Păstrarea produselor cosmeticeîn baie duce la scăderea calităţii acestora din cauza umidităţii şi a căldurii. Cel mai bine este ca acestea să fie ţinute într-un loc uscat,cum este dormitorul. De exemplu,lacul de unghii poate fi ţinut în frigider pentru a evita uscarea sau îngroşarea lui.

Parfumul

Dacă parfumul este lăsat în baie pentru o perioadă lungă de timp,încetul cu încetul îşi va schimba mirosul său se va evapora. Principalele cauze sunt temperaturile ridicate şi aburul. Pentru a evita acest lucru,cel mai bine este ca sticla cu parfum să fie ţinută într-un sertar în care temperatura este relativ constantă.

Citeşte şi:Care sunt locurile pe care trebuie să pulverizezi parfumul

 Bijuteriile  

Aspectul bijuteriilor poate fi afectat de umiditatea din baie. De asemenea,articolele placate cu metal îşi pot schimba culoarea. Cel care se va păta cel mai repede este argintul. De aceea,este ideal ca bijuteriile să fie păstrate într-o cutie specială. Deoarece aceasta are o căptuşeală din piele,bijuteriile se păstrează în stare bună,fiind ferite şi de praf.

Sursă:www.steptohealth.comRecente

Obiceiuri care afectează sănătatea tractului urinar jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 1738952648 jpg
oj png
clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg