Ce poţi face din blugi vechi

1 63797 original jpg jpeg

Aproape toate femeile au în dulap una sau mai multe perechi de blugi vechi, pe care nu vor să-i arunce, dar pe nici nu îi mai îmbracă. Unele haine au valoare sentimentală, mai ales blugii care ne amintesc de perioada de adolescenţă şi nu numai.

Aproape toate femeile au în dulap una sau mai multe perechi de blugi vechi,pe care nu vor să-i arunce,dar pe nici nu îi mai îmbracă. Unele haine au valoare sentimentală,mai ales blugii care ne amintesc de perioada de adolescenţă şi nu numai.

Aşadar,dacă nu îţi vine să îi dai sau să îi arunci,îi poţi folosi pentru o sumedenie de lucruri interesante şi inventive. Uite câteva idei de ce poţi face din blugi vechi.

De multe ori ne găsim foarte greu o geantă care să se potrivească cu stilul nostru. Dacă ai o pereche de blugi vechi,pe care îi adori,transformă-i într-o geantă care să fie aşa cum ţi-ai dorit-o. Lasă-ţi imaginaţia să zburde şi confecţionează ceva simplu şi unic.

Ce poţi face din blugi vechi – vopseşte-ţi blugii vechi,fă-le franjuri şi alte modele pentru o creaţie proprie unică

Dacă totuşi vrei să îi mai porţi,dar sunt prea tociţi,există vopsele pentru haine,care îi pot da un aer proaspăt vechilor blugi. Nu ezita să te joci cu culorile,nu ezita să le faci câteva găuri cu franjuri.

Pentru persoanele cărora le place să confecţioneze accesorii pentru casă,blugii vechi sunt surse excelente pentru feţe de pernă,papuci de casă inediţi,huse pentru fotolii sau canapele,tablouri,şorţ de bucătărie. Blugii sunt făcuţi din materiale rezistente,aşadar îi poţi folosi şi pentru huse de telefon,huse de agendă.

Ce poţi face din blugi vechi – confecţionează lucruri utile pentru bucătărie sau masă

Atunci când ai musafiri speciali,îi poţi surprinde cu câteva idei excelente când pui masa. Poţi face şervete de masă,pe care să stea farfuriile din partea cu buzunarele de la blugi. În buzunare pune tacâmurile şi şerveţelele pentru invitaţi. Poţi să faci şervete pentru masă,dar şi feţe de masă.

Baia sau cămara este un loc care necesită multe compartimente. Vrei un raft de buzunare unic? Foloseşte părţile cu buzunare de la blugii vechi,uneşte-le şi confecţionează un raft de material de blugi foarte simplu şi inventiv.

Ce poţi face din blugi vechi – înfrumuseţează-ţi casa cu lucruri utile din blugi

Îmbracă-ţi scaunul preferat într-o husă făcută din blugii vechi preferaţi. Umple o husă de blugi cu haine mai vechi şi foloseşte-o pe post de taburet sau scaun. Confecţionează un abajur din blugi pentru veioza ta. Papucii din blugi sau chiar balerini din blugi sunt excelente pentru o încălţăminte unică şi comodă.

Mai mult,poţi chiar să confecţionezi un covor din vechii blugi,dar şi accesorii pentru tine,cercei sau brăţări îmbrăcate în material de blugi. Adaugă nasturi,mărgele sau pene la accesoriile tale,vei da un aer hippie noii tale vestimentaţii.Recente

bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg
Articol   De ce sa alegi o vopsea de par fara amoniac 5 motive jpg
Care sunt ultimele tendințe în materie de covoare pentru anul 2022 cover jpg
rochie albă de mireasă  Sursa foto   Shutterstock jpg
Haine intrate la apă Cum să le refaci  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei lucrezia carnelos kn6QrWtnAtY unsplash jpg
Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg