Ce poţi trata prin hemeopatie

1 71782 original jpg jpeg

Medicamentele prescrise în mod repetat sau luate fără recomandarea unui medic pot avea efecte secundare şi scad imunitatea. Homeopatia este alternativa pe care poţi s-o încerci pentru a trata în special afecţiunile respiratorii, alergiile sau bolile digestive.

Tratamentele cu preparate homeopate sporesc capacitatea organismului de a combate bacteriile sau virusurile care i-au afectat echilibrul şi stimulează mecanismele de vindecare. Sunt leacuri blânde care nu au efecte secundare,nu dau dependenţă şi nu sunt toxice.

Bolile de sezon trec mai uşor

Un specialist homeopat te ajută să combaţi sau să ameliorezi o mulţime de probleme de sănătate. În multe cazuri,tratamentul împiedică recidiva bolii. Alergiile sezoniere,afecţiunile digestive,ginecologice,respiratorii (mai ales cele de care suferă adesea copiii),bolile de inimă (hipertensiunea),insomnia,depresia,stresul-  toate pot fi tratate mai uşor şi fără a crea dezechilibre. Prin homeopatie se pot trata şi bolile recurente,cele care revin de mai multe ori pe an.

Cum se administrează preparatele

Când te lupţi prea des cu migrene,cu afecţiuni urinare,respiratorii sau de piele,ajungi să crezi că nimic nu te mai poate însănătoşi. În aceste situaţii,alături de tratamentul clasic,se poate lua şi unul homepat. Un medic specialist cu specializare în homeopatie poate să indice tipul,modalitatea de administrare şi dozele preparatelor potrivite. Toate acestea sunt stabilite nu doar în funcţie de problema de sănătate,ci şi de istoricul fiecăruia:bolile celor din familie,constituţia fizică,tipul de personalitate,intoleranţe alimentare,posibile traume emoţionale recente.

Tratamentul încetineşte evoluţia bolii

Tratamentul homeopat poate fi luat în acelaşi timp cu cel clasic şi în cazul unor boli grave,cu sunt cancerul sau malformaţiile. În aceste situaţii,încetineşte evoluţia afecţiunii şi scade intensitatea simptomelor. De asemenea,sporeşte pofta de mâncare,dă o stare de bine şi energie celui aflat în suferinţă.

Reguli de administrare

Respectarea regulilor de administrare a tratamentului homeopat influenţează efectul acestuia. Pentru a avea efectele dorite,este important să fie luat între mese sau cu o jumătate de oră înainte de masă. De asemenea,e bine să nu fie atinse cu mâna granulele de leac. Recipientul se roteşte până se ajunge la numărul de granule indicat de medic,apoi se ţin sub limbă. În perioada de tratament trebuie evitate pastele de dinţi cu mentol,ceaiurile de muşeţel şi de mentă.

Ştiai că…

…pot apela la homeopatie şi copiii,femeile însărcinate şi care alăptează? Acest tip de tratament nu are contraindicaţii.

… tratamentele homeopate suscită controverse în lumea medicală? Sunt cercetători care contestă eficacitatea lor.Recente

mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg