Ce să faci să îţi vină menstruaţia mai repede. 4 metode eficiente

ce să faci să îţi vină menstruaţia mai repede jpeg

Sunt zile în care ţi-ai dori să poţi grăbi perioada ciclului menstrual, în special când trebuie să participi la un eveniment important din viaţa ta. Nu este recomandat să faci frecvent acest lucru, dar poţi apela la aceste metode în cazurile urgente. Iată ce să faci să îţi vină menstruaţia mai repede.

1. Ce să faci să îţi vină menstruaţia mai repede - Foloseşte vitamina C

Vitamina C este de ajutor deoarece stimulează progesteronul, unul dintre hormonii vitali pentru femei, răspunzător de controlarea activitatea hormonală. Dacă vei consuma vitamina C este recomandat să bei mai multă apă ca de obicei.

2. Te întrebi ce să faci să îţi vină menstruaţia mai repede? Exerciţii fizice!

Câteodată, motivul pentru care ciclul întârzie să apără este lipsa mişcării care are rolul de a menţine întreg organismul sănătos. Dacă eşti în formă, şansele ca ciclul menstrual să fie reglat sunt mai mari. Dintre toate exerciţiile, abdomenele s-au demonstrat a fi foarte bune deoarece contractă musculatura din zona inferioară. Fă în fiecare dimineaţă 15 minute de exerciţii fizice şi vei observa îmbunătăţirile.

3. Ce să faci să îţi vină menstruaţia mai repede - Consumă ghimbir

Atât ghimbirul, cât şi pătrunjelul pot fi de folos deoarece vor ajuta la dilatarea uterului, ceea ce va accelera procesul ciclului menstrual. Totodată, dacă ai dezechilibre hormonale acestea vor fi reglate. Prepară-ţi sucuri proaspete din apă, lămâie, ghimbir şi pătrunjel şi bea câte un pahar în fiecare dimineaţă.

4. Ce să faci să îţi vină menstruaţia mai repede - Mănâncă ananas

Acest fruct este popular pentru accelerarea ciclului menstrual. Include-l în dietă, iar dacă doreşti, îl poţi consuma în combinaţie cu miere. Dacă nu eşti o fană a ananasului, îl poţi înlocui cu mango. Mango are un gust mai dulce şi are aceleaşi efecte. Iată şi ce să mănânci când eşti la menstruaţie.