Cea mai fresh combinaţie de culori pentru orice cameră

1 76600 original jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unei combinaţii de culori care să aducă prospeţime fie în baie, fie în bucătărie, atunci iată două culori pe care nu te-ai fi gândit să le combini. În loc de clasicul alb-negru sau gri cu alte nunaţe pastelate, poţi opta pentru ceva mai sofisticat. CasoTeca îţi prezintă cea mai fresh combinaţie de culori pentru orice cameră.

De multe ori, una dintre cele mai mari bătăi de cap atunci când vrei să schimbi atmosfera din casă este cea legată de alegerea culorilor. Iar dacă îţi doreşti ceva care să te inspire şi să îţi transforme casa, o combinaţie de culori este verdele-mentă cu negru.

Combinaţii de verde-mentă cu negru

Verdele-mentă este o culoare răcoritoare şi gentilă, în timp ce negrul este un neaşteptat contrast, cu o tentă modernă.

Iată mai jos câteva combinaţii cu aceste două nuanţe care sunt o variantă de luat în calcul atunci când vrei să-i dai bucătăriei, spre exemplu, un nou aspect.

Plăcile de ceramică de culoarea verdelui-mentă, combinate cu accentele de negru, aduc în această baie nu doar prospeţimea, ci şi modernul.

baie verde menta jpg jpeg

Verde-mentă şi negru sunt o alegere perfectă pentru o baie mai tradiţională şi merge bine chiar şi cu texturi diferite, precum marmura.