Ceaiul care topeşte grăsimile

1 80958 original jpg jpeg

Ştim că pentru a slăbi şi pentru a ne menţine în formă trebuie să acordăm atenţie alimentaţiei şi să practicăm sport. Cu toate acestea, foarte multe femei sunt în căutare de soluţii care să le ajute să obţină silueta la care visează. Ce pot face pentru a obţine rezultate?

Pot include în regimul de slăbit un ceai. El este pe bază de scorţişoară şi foi de dafin. Ambele ingrediente sunt cunoscute pentru proprietăţile pe care le deţin şi pentru abilităţile lor de stimulare a  metabolismului şi, implicit, a procesului de pierdere în greutate. Este important de ştiut că nu este o băutură miraculoasă, dar oferă rezultate pe termen lung.

Scorţişoara

Scorţişoară conţine uleiuri esenţiale importante şi antioxidanţi care "stimulează" metabolismul odată ce sunt absorbite în organism, crescând capacitatea de a arde calorii şi de a elimina grăsimile. În plus, are un conţinut caloric scăzut iar componentele sale reprezintă o sursă importantă de energie pentru organism.

Foaia de dafin

Timp de mulţi ani, foile de dafin au fost folosit pentru a stimula metabolismul şi pentru a reduce excesul de grăsime. În timp ce nu este la fel de popular precum alte plante şi condimente, unii văd dafinul ca cel mai eficient când vine vorba de pierderea în greutate şi îmbunătăţirea digestiei. Foaia de dafin conţine antioxidanţi puternici şi compuşi antiinflamatori care ajută la restabilirea funcţiei digestive şi intestinale, favorizând eliminarea deşeurilor. Proprietăţile sale diuretice elimină lichidele reţinute în organism, un factor care este direct legat de creşterea în greutate.

Cum prepari ceaiul

Principalul beneficiu al ceaiului de scorţişoară şi de foi de dafin este detoxifierea. Totuşi, el poate contribui, în general, la arderea grăsimilor din orice parte a corpului, nu numai asupra grăsimii din zona abdomenului. Cel mai important este să îţi suplimentezi consumul obişnuit cu o dietă echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Ai nevoie de:

-    2 ceşti de apă (500 ml)

-    1 lingură scorţişoară pudră

-    6 foi de dafin

-    1 lingură de miere

Mod de preparare:

Pune apa într-un ibric la fiert. Adaugă scorţişoara şi foile de dafin, apoi trebuie să reduci focul la minimum. Acoperă ibricul cu o farfurie şi lasă-l în jur de 2-3 minute, după care ia-l de pe foc. Lasă-l să se răcească, apoi strecoară ceaiul într-o cană.

Când se bea:

Se bea o ceaşcă de ceai de scorţişoară pe stomacul gol. Păstrează ceaiul rămas şi mai bea o ceaşcă după-amiaza. Recomandat este să se bea ceai de scorţişoară şi foi de dafin de cel puţin trei ori pe săptămână.

Precauţie:

Această băutură naturală trebuie evitată dacă urmezi un tratament medicamentos. De asemenea, nu este recomandat persoanelor bolnave de boli hepatice şi femeilor însărcinate.



Recente

Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg
Rulouri de vinete cu alune  Sursa foto shutterstock 2418362253 jpg
femeie atragatoare tinuta iarna 789305 jpg
Rulada cu gem de capsuni  Sursa foto shutterstock 2387304579 jpg
Salata de vinete  Sursa foto shutterstock 300480098 jpg
Tort festiv alune de padure  Sursa foto shutterstock 2233352429 jpg
OUTFIT 625 1544 62 132 10 size large c v 1 compressed JPG
portrait beautiful woman jpg
e120a11231976f9c92c028516f0f81167b jpg
Tocanita de cartof dulce  Sursa foto shutterstock 2370838917 jpg
Menopauza ÔÇô un subiect prea put╠ªin discutat i╠én Roma╠énia jpg
CLICKPENTRUFEMEI wojtek mich ZGj0 IjgXdo unsplash jpg
Chifle cu gem de caise, Sursa foto shutterstock 2390464819 jpg
Imagine1 (1) jpg
ochelari de soare (8) jpg
Chiftelute de peste  Sursa foto shutterstock 1512309131 jpg
Painici sau conchas mexicane  Sursa foto shutterstock 1063093535 jpg