Cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun

1 66423 original jpg jpeg

Dacă vrei un brad de Crăciun care să atragă atenţia celor din familie atunci când vor veni să luaţi masa, atunci renunţă la tradiţionalii brazi şi inspiră-te din aceste idei neconvenţionale. CasoTeca a făcut o listă cu cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun.

Majortatea acestor idei de brazi de Crăciun ieşiţi din comun pot fi puse în practică şi realizate acasă.

Nu îţi trebuie decât puţină inspiraţie,o mână care se pricepe la meşterit (poate fi soţul) şi un ochi artisti (poate fi cel mic)!

Ai prea puţin spaţiu pentru brad?

Te-ai săturat de acelaşi brad de plastic pe care îl asamblezi în fiecare an? Nu mai sta pe gâduri şi alege

.

Brad de Crăciun…pe raft.

Rafturile pot fi folosite pentru un brad de Crăciun atipic. Fie că ai deja aceste rafturi,fie că le cumperi de la IKEA,încearcă să te joci cu beculeţele şi decoraţiunile de Crăciun. Sau pe un singur raft poţi pune mai multe cutii împachetate,bineînţeles goale,pentru că cei mici nu vor rezista atât de mult timp tentaţiei,în formă de brad. Iată mai jos ce poţi obţine.

Un alt brad care va atrage cu siguranţă privirile,dar care va deveni repede un loc de joacă pentru cei mici este acest brad realizat din ţevi de  … PVC. Tot ce ai nevoie pentru realizarea acestui brad de Crăciun este un panou de lemn pe care lipeşti bucăţile din ţevile de PVC,de diferite mărimi,în formă de brad. Spaţiile astfel create pot fi umplute cu globuri,steluţe sau diverse jucării. Un mic spaţiu ar putea deveni casa de iarnă a prinţesei Elsa,nu-i aşa?