Cele mai bizare leacuri cu apă

1 71730 original jpg jpeg

Banala apă este un incredibil panaceu când este utilizată în terapiile naturiste. În combinaţie cu anumite forţe sau structuri magnetice, ea îţi dă puterea să faci faţă multor boli. Iată câteva din cele mai neaşteptate întrebuinţări ale apei în leacurile străvechi!

Apa de piramidă este bună contra asteniei

Multe teorii s-au scris de-a lungul timpului despre ceea ce se numeşte „efectul de piramidă”. Simplificând mult lucrurile,orice persoană sau obiect care se află în câmpul de forţă al unei piramide,construite după proporţiile celebrului monument al faraonului Keops din Egipt,capătă proprietăţi deosebite. De ce se întâmplă asta,specialiştii nu au ajuns la o concluzie clară. În schimb,se pare că apa care stă la o treime de baza unei piramide şi la două treimi de vârful ei are puteri tămăduitoare şi ajută corpul să se vindece mai uşor în caz de astenie,constipaţie,boli de piele,afecţiuni digestive şi lipsa poftei de mâncare.

Cum o prepari:Ai nevoie de o piramidă,pe care o găseşti de cumpărat în magazinele naturiste sau poţi să ţi-o faci singură din sârmă,respectând proporţiile piramidei egiptene originale. La o treime de baza ei îţi pui apă de izvor sau plată,cea de la robinet are calităţi mai slabe,şi o laşi să stea timp de 12 ore. Poţi să bei din acest remediu timp de o zi,în loc de apa obişnuită. Durata maximă a curei cu apă de piramidă este de trei luni,după care faci două săptămâni pauză şi reiei procedeul. Cât timp bei din acest leac încearcă să te odihneşti mai mult ca de obicei şi să renunţi la alimentele care au multe grăsimi „rele”,cum ar fi carnea de porc,margarina sau zahărul în exces.

Somn liniştit,cu apă dinamizată

Ai un somn agitat,coşmaruri care îţi dau bătăi de cap,probleme cu digestia,depresie,crize de astm care apar pe sistem nervos sau afecţiuni ce ţin de tensiunea psihică? Îţi propunem un leac cel puţin bizar din domeniul homeopatiei şi anume apa dinamizată. Sună pompos,dar procediul de obţinere este foarte simplu. Pornind de la premisa că prin dinamizare virtuţile terapeutice ale unei substanţe sunt mult mai mari,pui un capac peste un vas cu apă şi-l agiţi de 100 de ori,după care bei imediat cât să-ţi alini setea.

Cât ţine cura:Înainte să bei apă dinamizată,este important să fii împăcată sufleteşte şi cât mai relaxată. De asemenea,bea din această apă regulat,cam la aceleaşi ore din zi,înainte de masă,imediat după ce ai agitat-o bine. Cura ţine între o săptămână şi trei luni,după care faci pauză o săptămână sau două.

Apa magnetizată alină durerile de cap

Te-ai gândit vreodată că apa magnetizată poate fi un excelent adjuvant în tratarea ulcerului,diabetului,migrenelor şi hipertensiunii? Calităţile acestui remediu sunt recunoscute încă din vremuri străvechi,deşi explicaţia ştiinţifică se lasă încă aşteptată. Cel mai mare beneficiu al acestui leac este că aduce armonie în organism,făcându-l pe cel ce o bea să gestioneze mult mai uşor situaţiile de criză şi bolile ce apar pe sistem nervos.

Ritualul de vindecare:Ţine,timp de 10 ore,apă într-un vas cu magneţi,pe care-i găseşti la magazinele chinezeşti. Bea din acest preparat energetic înainte de masă şi încearcă să gândeşti pozitiv de fiecare dată când înghiţi. Cura cu apă magnetizată ţine două săptămâni,faci pauză cam tot atât timp,şi apoi reiei tratamentul.