Cele mai bune idei pentru casa ta! Barul din living

1 70689 original jpg jpeg

Ţi-ar plăcea să ai un băruleţ în living? Prietenii ar şti să-l aprecieze! Dar cum să-ţi redecorezi un astfel de colţişor, fără investiţii prea mari?

Scaunele dau tonul!Dacă vrei un bar în toată regula, începe prin a-ţi alege scaunele! Va fi mai uşor apoi să alegi blatul, pentru că scaunele dau tonul.

Îţi alegi modelul preferat, potrivit şi cu spaţiul pe care îl ai, apoi cauţi un blat care să se potrivească!

Preferi varianta clasică de bar? Un perete spart, apoi montat un blat direct pe zid?

Dacă vei opta pentru scaune moderne, metalice, alege un blat din lemn, dar pe nuanţe de gri.

Dacă însă preferi scaunele de lemn masiv, optează pentru un blat în tonuri de maro.

E opţional, adică barul e bar şi fără acest accesoriu, dar îţi va fi mai uşor să ordonezi băuturile şi vei câştiga spaţiu!

Comodele de pe vremea bunicii au revenit în tendinţe. Sunt, ce-i drept, mult mai stilizate şi realizate din materiale mai puţin masive.

Extrem de practice, le poţi folosi cu uşurinţă şi pe post de bar. Ai de ales între comodele cu geam şi cele fără.

Unii spun că, uneori, e mai bine ca băuturile să rămână ascunse.

Dacă vrei să ai la îndemână o sticlă cu băutură pentru prieteni, poţi opta pentru o masă decorativă în interiorul căreia încap doar o sticlă şi două pahare.

Îţi plac obiectele decorative minimaliste? Atunci amenajează-ţi un bar dintr-un simplu corp suspendat ultra-glam. E potrivit mai ales garsonierelor!

Dacă ai adunat acasă mai multe sticle cu vin şi vrei să le depozitezi într-o manieră cât mai inspirată, alege un dulap cu rafturi din lemn.

Vei avea impresia că ai adus în living un colţişor dintr-o cramă. O astfel de idee se potriveşte mai ales locuinţelor decorate în stil etnic modern.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png