Cele mai bune soluţii de amenajare pentru o bucătărie mică

1 78085 original jpg jpeg

De multe ori, nu suntem mulţumiţi de bucătăria noastră. Şi nu pentru că nu ne place cum am amenajat-o, ci pentru că e mică. Sunt atâtea lucruri de depozitat, încât spaţiul nu ne mai ajunge. De aceea, CasoTeca îţi prezintă cele mai bune soluţii de amenajare pentru o bucătărie mică.

Din moment ce trebuie să mâncăm în fiecare zi, nu este de mirare faptul că mulţi dintre noi petrecem mult timp în bucătărie. Petrecem timp şi atunci când ne gândim cum să îmbunătăţim aspectul.

De multe ori, limitarea la un anumit spaţiu dă naştere unor soluţii inteligente. Şi sunt exemple de bucătării mici care vin să ne ajute cu idei.  Iată câteva soluţii care te pot ajuta să-ţi organizezi bucătăria într-un mod mai eficient.

Foloseşte spaţiul de pe pereţi

Când vine vorba de bucătării mici, una dintre cele mai bune soluţii este să foloseşti spaţiul de pe perete pentru a adăuga noi funcţiuni.

Cu ajutorul şinelor pentru agăţat cratiţele şi tigăile pe perete nu mai trebuie să păstrezi ustensilele în dulapuri sau pe balt. Aşa, le vei avea oricând la îndemână.