Cele mai energice rase de câini

1 63887 original jpg jpeg

Dacă eşti o persoană dinamică, activă şi energică şi vrei o companie la fel ca tine, iată câteva rase de câini dintre cei mai energici. Sunt foarte veseli, jucăuşi, plini de viaţă, ascultători şi se ataşează imediat de familie.

Dar atunci când nu ai timp de ei,adică nu le oferi suficientă atenţie,pot deveni obraznici,neascultători,distrugători,însemnând că cer afecţiune. Aşadar,iată cele mai energice rase de câini.

Dacă eşti o persoană dinamică,activă şi energică şi vrei o companie la fel ca tine,iată câteva rase de câini dintre cei mai energici. Sunt foarte veseli,jucăuşi,plini de viaţă,ascultători şi se ataşează imediat de familie. Dar atunci când nu ai timp de ei,adică nu le oferi suficientă atenţie,pot deveni obraznici,neascultători,distrugători,însemnând că cer afecţiune. Aşadar,iată cele mai energice rase de câini.

Cele mai energice rase de câini – Jack Russell Terrier,niciodată obosit

Una dintre cele mai energice rase de câini este,cu siguranţă,Jack Russell Terrier. Extrem de inteligenţi,alerţi şi abili,aceştia socializează foarte rapid,se ataşează imediat de familie şi îşi preţuiesc stăpânii nespus de mult. De asemenea,dorinţa lor de joacă îi face nişte câini foarte uşor de dresat,cu abilităţi care te vor uimi. Însă,atunci când îi ignori sau nu ai timp suficient de ei,devin foarte obraznici şi distrugători.

Nu te lăsa intimidat de aspectul dur şi serios al Bull Terrier-ilor,aceştia sunt foarte sensibili şi jucăuşi,iar energia lor te va bucura oricând. Se ataşează enorm de stăpâni şi sunt genul de câini care iubesc să alerge,să stea cât mai mult în aer liber,să alerge şi să se joace. Aşadar,este câinele perfect dacă ai copii,deoarece iubesc copiii,cu care se  joacă frumos. Dacă nu au ocupaţie mult timp,sigur vei sesiza prin lipsa cablurilor,încălţăminte roasă şi jucării stricate.

Cele mai energice rase de câini – afectuoşi şi perfecţi pentru familia ta,câinii Beagle

Familiile cu mulţi copiii au nevoie de un Beagle. Aceştia sunt câini foarte energici şi afectuoşi şi iubesc copiii,cu care se joacă oricând,oricât. Devin obraznici şi neascultători dacă nu au ocupaţie,deci trebuie ţinuţi în priză cât mai mult pentru liniştea din casă.

Persoanele care au caracter mai puternic şi timp mai mult de oferit câinelui se pot bucura de un Pitt Bull Terrier,o rasă extrem de energică,amuzantă şi jucăuşă. Le place să se plimbe,să se antreneze,să alerge şi sunt ataşaţi foarte tare de stăpâni. Dresaţi cum trebuie,aceşti câini sunt mai mult decât mieluşei,chiar adorabili pentru copii.

Cele mai energice rase de câini – cei mai curioşi dintre energici,Dachshund Teckel

Câinii din rasa Dachshund,Teckel sunt foarte simpatici şi plini de energie. De multe ori devin obositori pentru membrii familiei. Însă,dacă are preocupare,este un câine curios,foarte inteligent şi gata oricând de plimbare. Nu îi place să fie lăsat prea mult singur,deoarece în lipsă de ocupaţie va deveni un adevărat ronţăitor.

Poate că la prima vedere dau impresia de câini leneşi,dar câinii din rasa Mops nu sunt deloc aşa. Sunt foarte energici şi jucăuşi,le plac plimbările în parc şi le place să se joace. Alerte,intuitive şi joviale au puterea de a-şi înveseli stăpânii rapid după zile mai grele. Mare grijă cu ei,când sunt lăsaţi de capul lor fac numai trăsnăi.