Cele mai frumoase flori de vară

1 63324 original jpg jpeg

Gestul de a oferi flori este un gest foarte frumos, de aceea trebuie să te bucuri de multitudinea de flori de vară, pe care să le oferi cu bucurie. Iată câteva dintre cele mai frumoase flori de vară.

Cu toţii trecem la un moment dat prin momente delicate şi avem nevoie de un buchet de flori special. Fie că este o zi specială din viaţa unui om special,fie că vrei să impresionezi pe cineva sau fie că ai un eveniment deosebit,florile sunt un motiv de bucurie oricând.

Gestul de a oferi flori este un gest foarte frumos,de aceea trebuie să te bucuri de multitudinea de flori de vară,pe care să le oferi cu bucurie. Iată câteva dintre cele mai frumoase flori de vară.

Cele mai frumoase flori de vară – floare violet aprins care cucereşte toate privirile

Hortensia,o floare mai puţin apreciată în Europa,este extrem de cunoscută şi iubită în China şi Japonia,de acolo de unde îşi trage şi originile. Culorile sale puternice de albastru,violet,roz,roşu sau alb,fac un buchet minunat de flori de vară,care va impresiona cu frumuseţea şi versatilitatea ei.

O plantă mai puţin oferită ca buchet este caprifoiul,care împrăştie mireasma sa dulce la început de vară. Originară din Asia de Est,această floare deosebită este albă,dar după câteva zile devine galbenă. Pe lângă mirosul divin,de unde i se trage numele de Mâna Maicii Domnului,florile ca caprifoi sunt folosite şi în medicina naturistă pentru efectele sale binefăcătoare asupra anumitor afecţiuni.

Cele mai frumoase flori de vară – coreopsis,flori galben viu,ce sugerează bucuria de a trăi

Floare extrem de frumoasă,apreciată pentru simplitatea şi efectele sale,macul este printre cele mai frumoase flori de vară. Persoanele pasionale,persoanele puternice şi cu un simţ al esteticului bine dezvoltat,se îndrăgosteşte imediat de aceste superbe flori. Folosită şi în scop medicinal,doar petalele sunt bune în acest sens,restul plantei fiind otrăvitoare. Frumuseţea nu este întotdeauna minunată.

De un galben pătrunzător sau un lila deschis,alte flori de vară frumoase sunt şi coreopsis grandiflora. Sunt absolut superbe într-o vază la geam,unde razele de soare le pot atinge. Sunt foarte plăcute şi rezistă mult timp,căci vara este anotimpul lor.

O plantă tropicală originară din America,ce suportă briza mării şi aerul sărat,şi nu numai,frangipani,este printre cele mai frumoase flori de vară,pe care le poţi oferi.

Cele mai frumoase flori de vară – gardenia şi dalia,două dintre florile superbe de vară

Gardenia,floare de o frumuseţe pură,semnifică dragostea curată şi sinceră. Aşa că,dacă vrei să impresionezi pe cineva sau să îţi arăţi dragostea pentru cineva,un buchet de gardenii este tot ce ai nevoie.

Poate că nu te-ai gândit că echinacea face flori superbe,dar trebuie să ştii că au culori deosebite,fiind printre cele mai frumoase flori de vară,pe care le poţi da cuiva. În funcţie de sezon şi vârstă acestea pot lua nuanţe diferite,extrem de plăcute.

Dalia sau gheorghina este o floricică tare simpatică,în culori vii de vară,portocaliu închis cu puţin galben,care va bucura cu veselia şi jovialitatea lor. Persoanele sensibile şi cu simţul umorului vor iubi aceste flori mici şi frumoase.