Cele mai ingenioase produse folosite în bucătărie

1 75541 original jpg jpeg

Ustensilele potrivite în bucătărie fac gătitul să devină o activitate mai plăcută şi mai uşoară. Inventivitatea s-a îmbinat armonios cu utilul şi ustensilele tradiţionale au fost îmbunătăţie, încât e de ajuns să le foloseşti o singură dată ca să nu-ţi mai doreşti să renunţi la ele.

Răcitor de vin

Dacă ai o sticlă de vin pe care nu ai apucat să o dai la rece, dar oaspeţii îţi bat la uşă, nu-ţi face griji. S-a inventat răcitorul de vin instant, care se ţine la păstrat în congelator, ajutându-te să răceşti rapid băutura. (17 $, amazon.com)

1 watermelon slicer jpg jpeg

Feliator de fructe

Îţi permite să feliezi şi să decupezi după bunul tău plac porţiuni din fructe, ba chiar îţi poţi pune imaginaţia la contribuţie şi să realizezi tot felul de sculpturi cu care îi vei impresiona cu siguranţă pe toţi membrii familiei. Te ajută să pregăteşti salate de fructe delicioase fără prea mult efort, într-un timp scurt. (9 $, amazon.com)

cutting boards jpg jpeg

Tocător cu suprafeţe multiple

Este ideal pentru atunci când ai mai multe alimente de tăiat şi nu vrei să se amestece aromele. Tocătorul are mai multe suprafeţe, din materiale diferite, unele bune pentru tăiat legume, altele pentru feliat carnea, încât vei economisi spaţiu şi timp, deoarece se spală extrem de uşor. (24 $, amazon.com)

Clip On Food Strainer jpg jpeg

Strecurătoare detaşabilă

Este foarte uşor de folosit, o poţi pune direct pe vasul de gătit, fie pe oală, fie pe tigaie. Te ajută să scurgi pastele sau să înlături excesul de grăsime din cartofii sau carnea prăjită. (11 $, amazon.com)

citrus squeezer jpg jpeg

Colector de sâmburi

Salatele nu sunt la fel de gustoase ca atunci când adaugi şi puţină lămâie stoarsă deasupra.igur, nu vrei ca sâmburii să se strecoare înauntru, dar de cele mai multe ori invitabilul se întâmplă. Graţie acestui storcător manual, sâmburii rămân colectaţi în sită, prin care curge doar zeama. (15 $, amazon.com)

Sursă foto: womansday.com