Cele mai iubitoare pisici

1 65829 original jpg jpeg

Sunt jucăuşe, te întâmpină în fiecare seară când ajungi acasă şi parcă oboseala dispare atunci când le iei în braţe. Află care sunt cele mai iubitoare pisici!

Cele mai iubitoare pisici. Pisicile absiniene

Sunt una dintre cele mai vechi rase de pisicişi este una dintre cele mai iubitoare partenere de companie care te-ar putea aştepta acasă. Le place să se joace nu doar cu alte pisici,ci şi cu alte animale şi oameni. Sunt animale loiale,care au grijă şi ele la rândul lor de stăpânii lor.

Cele mai iubitoare pisici. Pisicile exotice

Cu ochii lor rotunzi şi faţa luminoasă,pisicile exotice sunt o bucurie pentru stăpânii lor. Misiunea lor este să-şi relaxeze stăpânii  şi nu sunt extrem de gălăgioase. Defapt,pot petrece ore în şir urmărind picăturile de apă sau pot fugări o minge din material prin toată casa fără să se plictisească.

Cele mai iubitoare pisici. Pisicile LaPerm

Au o blăniţă pufoasă şi uşor ondulată şi din acest motiv este o plăcere să le mângâi. Sunt o rasă de pisici foarte activeaşa că trebuie să ai grijă să aibă mereu la dispoziţie câte o jucărie. Sunt foarte iubitoare cu stăpânii lor şi se spune că-şi arată afecţiunea atunci când le mângâie faţa cu lăbuţele.

Cele mai iubitoare pisici. Pisicile Persane

Aceste minunate pisici sunt cel mai uşor de recunoscut deoarece au părul lung,o blăniţă pufoasă,ochi rotunzi şi faţa plată. Au un temperament docil şi o personalitate caldă fiind potrivite pentru famiile cu copii. Le place compania stăpânilor aşa că să nu te miri dacă o vei avea mereu prin preajmă.

Cele mai iubitoare pisici. Pisicile Siberiene

Despre ele se spune că ştiu mereu când ai nevoie de dragoste şi consolare. Sunt o rase de pisici calme,care-şi arată dragostea atunci când torc în braţele tale. Însă,nu dau nimic gratis şi trebuie să le acorzi atenţie şi să te joci cu ele cât mai des.