Cele mai neobişnuite culori de trandafiri

1 67515 original jpg jpeg

Trandafirii sunt flori deosebite, dar acestea nu au doar culorile cunoscute peste tot, ci pot avea culori neobişnuite, superbe combinaţii cromatice ce uimesc cu frumuseţea lor. Iată câteva dintre cele mai frumoase specii de trandafiri ce au culori inedite.

Trandafirii sunt flori deosebite,dar acestea nu au doar culorile cunoscute peste tot,ci pot avea culori neobişnuite,superbe combinaţii cromatice ce uimesc cu frumuseţea lor. Iată câteva dintre cele mai frumoase specii de trandafiri ce au culori inedite.

O specie de trandafir pitic are o culoare de nedescris,galben aprins ca de polen,care spre vârful petalelor devine uşor roz-lila. Este un trandafir ce emană puritate şi frumuseţe.

Un trandafir cu adevărat special este Green Ice,o specie ce înfloreşte frumos într-un verde de gheaţă extraordinar,de parcă nici nu ar fi trandafir.   

Cele mai neobişnuite culori de trandafiri – roz aprins şi alb-crem,o floare romantică şi pură

Un soi hibrid de roz aprins şi alb-crem numit perfect Nostalgie,înfloreşte şi cu 40 de petale,având un parfum puternic. A fost crescut prima oară de Hans Jurgen Evers în 1995 şi este floarea perfectă pentru o cină romantică.

Cu un miros discret şi o combinaţie de alb pur şi roz deschis,trandafirul Papageno creşte până la 1,5 metri înălţime şi are o floare mare,cu aspect neobişnuit pentru un trandafir.

Hot Cocoa este o altă specie de trandafir,care are o culoare neobişnuită. Ciocolatiul-portocaliu,care are floarea ciufulită şi foarte frumoasă,este printre cele mai neobişnuite şi fascinante dintre trandafiri.

O floare cu adevărat unică este Black Baccara,care are o textură catifelată şi o culoare violet aprins,ce miroase foarte uşor a nucă. Cu siguranţă această floare se oferă persoanelor foarte deosebite,pe care le întâlnim în viaţă.

Cele mai neobişnuite culori de trandafiri – portocaliu-închis şi maro-teracotă,culori deosebite pentru o floare cu aspect dramatic

O altă floare ciudată,dar frumoasă este şi Hocus Pocus,carea fostdescoperit de W. Kordes şi fii în anul 2000. Încântă cu roşul pământiu în dungi galbene şi este specială,deoarece nu creşte mereu cu dungi,deci te va lua prin surprindere mereu.

Minunat parfumat,mare,cu petale bej înflorite frumos cu o pată aurie în mijloc,această floare este clar una specială,făcând parte din categoria trandafirilor cu culori neobişnuite. În anotimpurile reci,o umbră albăstruie se va adăuga culorii sale unice. Este vorba de trandafirul Spiced Coffee.

Acest trandafir cu 9-16 petale,cu aspect dramatic,îl fac special pentru culorile pe care le afişează,portocaliu închis cu dungi maro-teracotă,care îţi dau impresia că nu seamănă deloc cu un trandafir. Acest trandafir deosebit poartă numele de Tawny Tiger.