Cinci moduri inedite pentru a decora ouăle de Paşti

1 74011 original jpg jpeg

Mai sunt două săptămâni până la sărbătorile de Paşti şi cu siguranţă îţi pregăteşti meniul. Recent, ţi-a, arătat metoda naturală pentru vopsit ouă, fără chimicale, pe care o poţi pune foarte uşor în practică. Dacă vrei totuşi să pui pe masă ouă decorate deosebit, atunci iată cinci moduri inedite pentru a decora ouăle de Paşti.

Poţi să-ţi impresionezi musafirii cu ouă de Paşti inedite. Bineînţeles,asta nu înseamnă că nu poţi repsecta tradiţia şi să vopseşti şi câteva ouă roşii. Iată cinci moduri inedite,dar şi simplu de pus în practică. Masa de Paşte va arăta mai colorată şi te poţi lăuda cu metodele aplicate.

Decorează ouăle cu şerveţel

O variantă foarte simplă,care nu-ţi va da bătăi de cap este să decorezi ouăle deja fierte cu şerveţel şi adeziv pentru decupaj. Adezivul îl găseşti în magazinele de hobby şi costă circa zece lei. Mai ai nevoie de serveţele cu floricele mai mici,pe care le găseşti tot la magazinele de bricolaj,şi de ouă albe.

După ce ouăle s-au fiert,lasă-le să se răcească. Apoi decupează florile de pe serveţel cu fundal alb,iar cu o pensulă aplică adezivul peste ele. Iată de frumoase sunt ouăle decorate în acest fel,în imaginile de mai jos.Recente