Cojile de ouă şi minunatele lor întrebuinţări

1 69461 original jpg jpeg

CasoTeca a găsit câteva modalităţi ingenioase pentru folosirea cojilor de ouă. Dacă până acum cojile de ouă ţi s-au părut total nefolositoare, poate te răzgândeşti asupra lor după ce vezi ideile pe care le-am găsit noi.

Într-adevăr procesul necesită puţină răbdare şi îndemânare,dar nu este nimic dificil.

Aşadar,uite ideile noastre:

1. Cojile de oua pot fi un suport pentru plante mici

Pentru ca oul să ia forma unui suport, trebuie puţină atenţie la dimensiunea găurilor pe care le creezi în vârful oului. Dacă sunt prea mari rişti ca oul să se sfărâme. Dar,cu un cuţit bine ascuţit sigur veţi reuşi. Pentru un decor reuşit poţi lipi ouăle cu ceară,pe o oglindă veche,stilizată,iar apoi să le umpli cu flori,care să nu fie mari ca dimensiuni pentru a încăpea în ou. Suporturile pentru ouă sunt la fel de potrivite pentru un accent plasat in living sau bucătărie.

O variantă excelentă pentru suport de plante sunt jumătăţile de coji de ouă. Poţi crea multe ghivece mici pentru a umple un carton de ouă! Vor arăta excelent! Adăugă puţin pământ în carton pentru susţinerea plantelor. Cel mai bine este să foloseşti plante suculente,pentru că acestea reţin suficientă apă şi nu trebuie udate mereu.