Combinaţie miraculoasă anticancer!

1 65249 original jpg jpeg

Studiile au arătat că sucul de lămâie şi bicarbonatul de sodiu ar putea fi o combinaţie miraculoasă, deoarece au potenţialul de a distruge celulele canceroase. Lămâia previne răspândirea celulelor bolnave şi are un efect de 10.000 de ori mai puternic decât o au tratamentele de chimioterapie sau medicamentele.

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente,afirmă că,după 20 de teste în laborator,efectuate din anul 1970,au dovedit că lămâia distruge celulele canceroase de la 12 tipuri de cancer.

Beneficiile lămâiei cu bicarbonatul de sodiu

Poate vindeca cancerul

Studii recente au arătat că persoanele care consumă foarte des citrice,în special lămâi,au împiedicat şi,în unele cazuri,au vindecat cancerul. Prin adăugarea bicarbonatului de sodiu,pH-ul corpului se va normaliza şi nu va permite celulelor canceroase să continue să se răspândească. Chimioterapia are efecte secundare oribile,cel mai rău fiind faptul că distruge şi celulele sănătoase,de aceea,este de preferat să consumaţi sucul de lâmăiecombinat cu bicarbonat de sodiu deoarece are proprietăţi de distrugere doar a celulelor canceroase.

Este indicat ca pacienţii să bea două linguriţe de suc de lămâie cu o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu. Acest amestec se va consuma înainte de micul dejun,pe stomacul,gol pentru un efect mai sigur. Asiguraţi-vă că utilizaţi lămâi organice. O lămâie organică este de 100 de ori mai eficientă decât una crescută cu îngrăşăminte chimice şi stropită cu chimicale. A fost deja dovedit faptul că acest fruct are proprietăţi anti-cancerigene. În afară de aceasta,are multe alte proprietăţi miraculoase şi eficace asupra chisturilor şi tumorilor.

Are un puternic efect antimicrobian

Lămâialuptă cu succes împotriva infecţiilor bacteriene şi fungice,având un spectru larg antimicrobian. Este eficientă împotriva paraziţilor şi viermilor interni,reglează tensiunea arterială şi combate depresia,fiind un antidepresiv natural,ce reduce stresul şi crizele nervoase.