Combinaţii de culori în living

1 64752 original jpg jpeg

Vrei să-ţi decorezi camera de zi şi nu ştii ce culori se potrivesc şi care nu? Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune combinaţii de culori pentru living.

Dacă vrei ca livingul tău să fie unul primitor şi să iasă din tipare,optează pentru câteva culori care dau bine pentru camera de zi. Cu puţină îndemânare şi imaginaţie,poţi să creezi un spaţiu cald şi ospitalier.

Combinaţii de culori în living:albul merge cu orice

Pereţii şi canapelele albe din pânză merg la orice şi animă spaţiul. Un tablou colorat şi câteva perne de un verde crud dau viaţă acestui living. Pentru a păstra imaginea unui cămin primitor şi cald,o podea din lemn într-un finisaj mat este indicată.

Combinaţii de culori în living:perdele şi covor colorate

Fabuloasele perdele cu model îndrăzneţ îmbracă pereţii albi şi vor servi ca sursă de inspiraţie pentru schema de culori din camera de zi. Dacă perdelele şi covorul conţin modele diferite,este important ca ele să dispună de aceleaşi culori,completându-se reciproc. Alege mobilier cu materiale solide de culoare deschisă pentru a adăuga stabilitate şi ai grijă ca atât canapeaua,cât şi fotoliile să aibă o culoare care se regăseşte pe perdele.

Combinaţii de culori în living:combină culori luminoase cu nuanţe neutre

Poţi să obţii un aspect colorat al camerei de zi şi dacă combini culori luminoase cu nuanţe neutre puternice. Accente de roz,verde lime şi galben dau foarte bine,cu o singură condiţie,ca în cameră să se găsească scaune maro,canapea gri,podele din lemn de culoare închisă şi lampă neagră.

Combinaţii de culori în living:transformă peretele într-un fundal neutru

Camera de zi poate fi colorată şi dacă nuanţa pereţilor nu este albă. Poţi să vopseşti un perete într-o culoare pală,cum ar fi verde pal. Un covor colorat care conţine portocaliu,roz,violet,verde şi albastru defineşte paleta de culori din această cameră.