Congestie nazală remedii. Scapă de ea în mai puţin de un minut

1 72982 original jpg jpeg

Congestie nazală remedii. În funcţie de cauza congestiei nazale, ar trebui să cauţi şi să găseşti modul corect de a lupta şi de a scăpa de simptome. Dar, datorită unor tehnici de presopunctură, poţi obţine ajutor în doar un minut.

Congestia nazală este o problemă de sănătate care apare atunci când membranele mucoase ale nasului se inflamează,ca rezultat al prezenţei germenilor şi a factorilor alergeni. Ea poate fi declanşată de o mulţime de factori diferiţi.

De multe ori,congestia nazală este un simptom care indică faptul că eşti pe cale să fii lovită de gripă sau răceală sau o altă boală respiratorie. Ea poate fi,de asemenea,declanşată de alergii,schimbări ale vremii şi de poluare.

Care sunt principalele cauze ale congestiei nazale şi ale nasului înfundat?

Răcelile sunt unele dintre principalele cauze. Când eşti răcită,nasul începe să se irite şi nu este neobişnuit chiar să strănuţi la fiecare 5 minute.

Pe de altă parte,oamenii suferă de diferite forme de alergii care pot cauza congestie nazală. Unii sunt alergici la praf,polen,schimbări de anotimp sau la părul de animale,printre altele. Acest tip de congestie apare deoarece plămânii încearcă să limiteze inhalarea elementelor dăunătoare,ca o metodă de apărare. 

Congestie nazală remedii - Cum se poate atenua congestia nazală în mai puţin de un minut?

Deşi poate părea incredibil faptul că sunt măsuri care pot trata congestia nazală în doar un minut,adevărul este că există această posibilitate datorită unei tehnici de presopuncturăderivată din medicina tradiţională chineză. Această tehnică simplă poate ajuta,de fapt,la atenuarea multor tipuri diferite de durere.

Presopunctura este o metoda foarte eficientă care presupune aplicarea unei presiuni în anumite puncte ale corpului,folosind degetele. Procedura se realizează de trei ori pe zi pentru a da rezultate.

Congestie nazală remedii - Punct de presiune pe lobul urechii: masază uşor lobul urechii de 10 ori.

Punct de presiune în spatele lobului urechii,în partea de jos,chiar sub cartilaj: Apasă şi eliberează de 10 ori,fără a pune presiune direct pe cartilaj.

Congestie nazală remedii - Punct de presiune deasupra osului nazal,între sprâncene: aplică o presiune uşoară în această zonă a feţei,timp de un minut. Acest lucru este util mai ales pentru ca sinusurile să nu se inflameze ori să se usuce.

Punct de presiune pe partea de jos a nărilor: localizează vârful degetelor sub nări,apasă uşor într-o mişcare circulară şi repetă procedura de 10 ori.