Crăciunul: cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi

1 craciun jpg jpeg

Pe lângă însemnătatea religioasă, Crăciunul este fără doar şi poate cea mai frumoasă şi mai îndrăgită sărbătoare a familiei, un prilej pentru oamenii dragi de a se reuni şi a fi împreună. E adevărat, contextul pandemic actual vine la pachet cu precauţii, cu dorinţa de a nu supune pe nimeni dintr-o categorie vulnerabilă – aflat la o vârstă venerabilă sau cu o stare de sănătate precară – vreunui risc.

În condiţiile date, este absolut normal să te fi gândit la posibilitatea ca „renii moderni” ai lui Moş Crăciun, curierii, să devină mesageri şi să livreze darurile direct la uşă. Până a te gândi însă în ce fel vor ajunge la destinatari, este timpul să te organizezi şi să alegi cele mai inspirate cadouri.

Dacă eşti pasionată de bucătărie, fiecare astfel de dar poate fi însoţit de o cutie în care să aşezi bucăţele de ciocolată de casă pe sortimente: albă cu fistic, neagră cu afine sau smochine, cu lapte şi alune şi orice combinaţie îţi mai vine prin minte. 

Iată câteva idei de daruri numai bune de pus în practică în această perioadă:

Pentru părinţi

Dacă părinţii nu stau într-un oraş diferit, poţi să îi vizitezi, fie şi pentru câteva minute, suficiente pentru a le oferi un coş de tip „Gourmet”, care să conţină o sticlă de vin, cozonac, turtă dulce, figurine de ciocolată, mandarine cu frunze şi un amestec de ingrediente necesar pentru fierberea vinului, cum ar fi rulouri de scorţişoară, felii de măr şi portocală uscate.

Pentru soţ

În perioada pandemiei, dinamica relaţiilor de cuplu a suportat schimbări radicale. În contextul dat, e puţin probabil ca partenerul să îşi mai dorească un obiect anume, căci perioada de restricţii a determinat pe fiecare să-şi reconsidere priorităţile, să aşeze sănătatea pe primul loc, iar lucrurile materiale să cadă pe un loc secund sau terţ.

Dacă şi el lucrează de acasă şi e pasionat de gătit, poţi să îi iei un aparat electrocasnic care să vă uşureze munca, de tipul unui cuptor electric. Pentru a nu se simţi neglijat, adaugă şi o pereche de mănuşi din piele, un fular sau o cremă de faţă potrivită pentru toate tipurile de ten în sezonul rece.

Pentru frate

Dacă ai un frate care a început să se plictisească acasă, îi poţi cumpăra o geacă impermeabilă şi termoizolantă, numai bună de îmbrăcat înainte de o plimbare prin parc. Astfel, după terminarea programului va avea un motiv în plus pentru a ieşi afară şi a face mişcare, fără a simţi vreun disconfort cauzat de temperaturile scăzute.

Pentru soră

Dacă ai o soră, cu siguranţă o cunoşti foarte bine, mai ales dacă sunteţi de vârste apropiate. Fără doar şi poate, vei şti ce arome preferă, astfel încât nu ai cum să dai greş în alegerea parfumului. Ai grijă să nu alegi unul potrivit pentru sezonul estival, cu arome florale sau arăbeşti. Ai nevoie de unul în care esenţele tari să fie predominante, precum santal, bergamote şi citrice.

Dincolo de aceste recomandări, cel mai important şi apreciat cadou va fi timpul tău dăruit lor, fie că e alocat unor discuţii online sau la telefon.

FOTO unsplash.comRecente

sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg