Cum alegi flori de la Maison d'Or pentru o zi de naştere?

1 cpf jpg jpeg

Este ziua de naştere a unei femei importante din viaţa ta şi te gândeşti de câteva zile ce să alegi pentru ea, pentru a o impresiona şi pentru a o surprinde, dar nu ai nicio idee? Acest articol îţi vine în ajutor cu idei de cadouri cu care nu ai cum să dai greş.

Florile sunt cel mai potrivit cadou pentru o femeie, iar cei de Maison d'Or livrează fericire prin buchetele, cosurile sau aranjamentele lor fabuloase.

Modul de aşezare al florilor

În primul rând ţi se oferă ocazia să alegi modul în care vrei să primească florile aranjate, să fie prinse într-un buchet de flori mirific, să fie aşezate în cutii spectaculoase, să să le oferi frumos aranjate într-un coş sau să alegi unul dintre impresionantele aranjamente florale.

Tipul de flori şi semnificaţia culorilor

Dacă este ziua iubitei tale poţi alege unul dintre superbele buchete cu trandafiri, trebuie să ştii neapărat care sunt preferaţii ei, trandafirii roşii, cei galbeni, trandafirii roz sau cei albi. Iar dacă nu ştii ce culoare să alegi, te ajutăm cu semnificaţia fiecărei culori, pentru a putea face alegerea corectă.

Trandafirul roşu este cunoscut de-a lungul timpului ca un simbol al iubirii, acesta transmite dragostea şi pasiunea faţă de persoana care îl primeşte. Astfel că un buchet de trandafirii roşii ar transmite toată dragostea şi admiraţia faţă de iubita ta sau poţi alege să-I dăruieşti unul dintre fascinantele aranjamente florale.

Un buchet de trandafiri albi transmite puritatea, dar şi respectul pe care îl porţi persoanei căreia i-l dăruieşti. Poţi să alegi un buchet de trandafiri albi sau un coş cu trandafiri albi frumos aşezaţi de ziua mamei tale, iar aceasta va fi încântată şi impresionată de un aşa cadou.

Trandafirul roz transmite fericire, având o graţie aparte. Poţi dărui un buchet de trandafiri roz sau o cutie fabuloasă cu trandafiri roz, iubitei, mamei, dar şi surorii tale. Acest cadou le va transmite admiraţia pe care le-o porţi.

În pofida a ceea ce considerăm despre trandafirul galben, ca ar transmite sentimente de gelozie, vei afla că nu este chiar aşa şi că un buchet de trandafiri galbeni transmite căldură, afecţiune şi bucurie, astfel că de ziua unei prietene dragi, poţi face această alegere fără să stai prea mult pe gânduri.

Poţi să alegi să dăruieşti lalele, care sunt de asemenea foarte apreciate şi se găsesc sub o varietate de culori. Laleaua este floarea care transmite sentimentele puternice, acele sentimente trainice, care nu se schimbă indiferent de circumstanţe.

Orice floare este minunată în felul ei şi tu poţi să faci o bucurie dăruind-o, poţi să alegi să dăruieşti crini, orhidee, liliac, garoafe sau frezii, le poţi dărui separat sau împreună.

Poţi opta pentru un frumos buchet cu mai multe tipuri de flori sau poţi alege unul dintre aranjamentele florale deosebite. Orice alegere vei face în privinţa aranjării florilor, un buchet, un cos, un aranjament sau o cutie şi orice tip de floare vei alege, trandafir, lalea, crin, orhidee etc, florile au fost, sunt şi vor rămâne un cadou extrem de apreciat, pentru că sunt atât de frumoase şi simple, dar în acelaşi timp sunt nişte daruri extrem de sofisticate.

Sursa foto: pixabay.com