Cum amenajezi camera de oaspeţi. 5 sfaturi de la specialişti

1 66980 original jpg jpeg

Camera de oaspeţi este o cameră specială în orice casă. Ospitalitatea trebuie să facă parte din educaţia omului, iar camera de oaspeţi trebuie să arate pe măsura ospitalităţii gazdei.

Camera de oaspeţi este o cameră specială în orice casă. Ospitalitatea trebuie să facă parte din educaţia omului,iar camera de oaspeţi trebuie să arate pe măsura ospitalităţii gazdei. Dacă îţi place să primeşti oaspeţi şi să îi tratezi cum se cuvine,iată 5 sfaturi despre cum amenajezi camera de oaspeţi. Sunt sfaturi de la specialişti designeri de interior din străinătate,care te ajută să faci camera de oaspeţi un loc un loc în care musafirii să se simtă acasă.

Cum amenajezi camera de oaspeţi – stilul tradiţional,un aranjament călduros în camera de oaspeţi

Designerul Sarah Barnard sfătuieşte să se folosească elemente şi un stil tradiţional în camera de oaspeţi. De cele mai multe ori stilul tradiţional oferă un confort unic şi ideea de a te simţi acasă. De asemenea,ar fi minunat ca această cameră să aibă un spaţiu deschis,un balcon sau o terasă,unde oaspeţii să se poată bucura de micul dejun sau cafea în cât mai multă libertate.

Cum amenajezi camera de oaspeţi – locul ideal pentru relaxare şi confort

Dacă ştii că oaspeţii tăi sunt,de obicei,oameni ocupaţi,designerul Jeff Andrews recomandă ca pe lângă textura moale şi sofisticată de pe pat în culori neutre,camera de oaspeţi să fie dotată cu un televizor mare şi chiar internet. Pentru a da o doză de culoare celor care au nevoie de mai multă relaxare,designerul Laura Porter sfătuieşte combinaţia de portocaliu şi turcoaz pentru a da impresia unui spaţiu tropical de pe o insulă veşnic însorită.

Cum amenajezi camera de oaspeţi – oferă intimitate şi chiar romantism oaspeţilor tăi

Camera de oaspeţi este camera de odihnă şi relaxare. Designerul Laura Umansky sfătuieşte ca locul pentru oaspeţi să fie foarte călduros,să ofere intimitate şi de ce nu,puţin romantism. Cui nu îi place să fie primit într-o cameră cu pat pufos,în culori cât mai deschise care oferă ideea de spaţiu şi cu o vază plină de flori proaspete,care să reprezinte colţul de culoare şi relaxare din cameră? Aranjamentele florale sunt o ideea foarte bună pentru camerele de oaspeţi,în funcţie de ce flori alegi,se creează atmosfera din cameră.

Cum amenajezi camera de oaspeţi – îmbină confortul cu funcţionalitatea şi fantezia într-o cameră simplă şi cu gust

Designerul Jill Sorensen crede că o cameră de oaspeţi ar trebui să combine confortul,funcţionalitatea şi fantezia într-o imagine perfectă. De aceea,patul sau paturile trebuie să fie cât mai confortabile,camera să aibă spaţii de depozitare,dar şi cât mai mult spaţiu de mişcare. Albul este culoarea ideală pentru aşternuturi şi draperii în viziunea designerului,iar vaza cu flori colorate nu ar trebui să lipsească.