Cum aplici autocolantele decorative

1 47338 original jpg jpeg

Cu ajutorul autocolantelor decorative pentru pereţi dai o cu totul altă faţă unei camere, cu atât mai mult dormitorului copiilor.

Te-ar mai putea interesa:

5 idei să-ţi personalizezi casa

Imprimeuri care înveselesc locuinţa

Autocolantele decorative,numite şi stickere,le găseşti într-o multitudine de forme şi culori,încât se pretează oricărui stil de amenajare interioară. Tot ce ar mai trebui să ştii este cum să le întinzi pe pereţi,astfel încât să arate impecabil.Pasul 1

Suprafaţa pe care vei întinde autucolantul ales este bine să fie netedă,fără fisuri,vopsea scorojită. Curăţă bine zona pe care va fi lipit autocolantul. În plus,înainte de a începe lucrul,trebuie să ştii că un autocolant de dimensiuni mari va fi greu de mutat din locul unde îl vei lipi,deci este necesar să alegi cu atenţiei zona unde s-ar potrivi şi dacă se poate să ceri ajutorul cuiva,pentru că singură îţi va fi mai greu să-l aplici.

Fiecare sticker are o folie de hârtie protectoare,motivul propriu-zis şi o altă folie transparentă cu ajutorul căreia motivul este transferat pe suprafaţa peretelui. Înainte de a le dezlipi,prinde autocolantul cu hârtie adezivă şi potriveşte-l în locul dorit de pe petere. Acesta este momentul în care trebuie să te hotărăşti unde va fi plasat motivul.

Cu ajutorul unei raclete sau a unui simplu card bancar presezi autocolantul cu mişcări de sus în jos şi din interior spre exterior. Este important să apeşi,altfel sunt şanse mari să se formeze bule de aer. Apoi,dezlipeşti uşor folia de hârtie protectoare albă începând din colţul de sus. Apoi,procedează la fel cu folia de transfer,dar cu şi mai multă atenţie.

Pentru nu apărea bule de aer,la desprinderea ambelor folii care însoţesc motivul,e recomandat să dezlipeşti cu grijă presând autocolantul atât înainte de desprindere,cât şi în timpul acesteia.

Dacă totuşi se ivesc bule de aer,înţeapă-le cu un ac şi presează zona respectivă.Recente

Samsung sau iPhone Iată ce telefon ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile tale de zi cu zi! jpeg
par carut jpg
caine, fructe, cirese jpg
Ochi hazel jpg
shutterstock 418125508 jpg
Piele sanatoasa, fructe jpg
Sapunuri care alunga insectele tantarii  Sursa foto Pixabay jpg
masina de spalat vase jpg
lampi led unghii jpg
cumsedepisteazacanceruloral jpg
shutterstock 1746013364 jpg
exfoliant fata xpertbeauty jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii  Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese  Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește  sursa   Shutterstock jpg
casa bântuită  foto   Shutterstock jpg
Pui souvlaki  Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg