Cum arată casa cu pereţi care se transformă în terase

1 75651 original jpg jpeg

Există o vorbă: că lucrurile bune vin în pachete mici. Este cazul cabanei unui scriitor, care are o suprafaţă de 46 de metri pătraţi. Iată cum arată casa cu pereţi care se transformă în terase.

Structura compactă a casei oferă un spaţiu de lucru liniştit, o zonă de relaxare cu aragaz, o chicinetă, o baie, un pat. Cel mai spectaculos lucru: pereţi care se transformă în terase pe toate lateralele construcţiei.

Iată cum arată casa cu pereţi care se transformă în terase

Oţelul pictat în negru obsidian formează o mare parte din structură. Acoperişul din PVC colectează apa de ploaie şi o evacuează într-un singur oroficiu pentru irigarea proprietăţii.

Deoarece solul din zonă este stâncos, iar turnarea unei fundaţii tradiţionale ar fi prohibitivă în termeni de cost, cabana a fost construită pe un cadru din oţel, aşezat pe dale de beton. Secţiunea din spate găzduieşte zona bucătăriei şi a băii. Aceasta are un mecanism de protejare a sistemelor sanitare şi electrice. Pereţii care se transformă în punţi, se pot plia şi închis cabina atunci când nu este utilizată.