Cum atragi banii prin Feng Shui?

1 65634 original jpg jpeg

Câteva schimbări în decorarea locuinţei pot atrage banii? Dacă putem folosi Feng Shui-ul pentru un plus de armonie, de ce nu ar funcţiona şi pentru a ne ajuta să devenim mai bogaţi?

Din cele mai vechi timpuri,chinezii foloseau tehnicile Feng Shui pentru o viaţă echilibrată. Astăzi,mulţi cred că aceste tehnici îţi pot aduce şi bani. Află cum ar trebui să le foloseşti dacă vrei să devii mai bogată!

Nu lucra unde dormi!

Se pare că Feng Shui-ul poate să atragă,într-adevăr,prosperitatea materială. Ce trebuie să faci? Mai întâi şi mai întâi,dacă lucrezi de acasă,separă-ţi spaţiul de lucru de restul locuinţei! Viaţa profesională şi viaţa personală nu trebuie să însemne unul şi acelaşi spaţiu,pentru că acesta va deveni supra-încărcat de tot felul de energii! Şi,mai ales,nu lucra în dormitor,pentru că vei adormi mai grei şi nu te vei odihni aşa cum trebuie. Nici nu vei lucra cu acelaşi spor!

Piesele I Ching

Mai întâi,ai nevoie de trei piese I Ching,pe care să le legi unele de altele cu o panglică sau cu o sfoară roşie. Se crede că roşul atrage bogăţia. Agaţă obiectul astfel obţinut pe partea interioară a uşii de la intrare,pentru că e simbolul popular al bogăţiei în cultura chineză. O altă metodă zice să cumperi o ferigă şi să îngropi 9 piese I Ching în pământ,deasupra căruia să plantezi floarea. Ai grijă să o plantezi în unghiul stâng al casei,cât mai departe. Pe măsură ce planta va creşte şi se va dezvolta,la fel se vor înmulţi şi banii!   

Apa,elemental bogăţiei!

Apa e considerată elemental bogăţiei. Dacă ai apă în casă,vei avea şi bani! Aşadar,dacă stai la curte,ai grijă să ai în curte o fântână frumoasă şi funcţională,iar dacă stai la apartament,cumpără-ţi un acvariu sau orice alt obiect care conţine,într-un mod vizibil,apă!

Culorile care aduc prosperitate

Culorile sunt la fel de importante în Feng Shui. Pe lângă roşu,albastrul şi negrul sunt sinonime cu bogăţia. Să arzi lumânări albe,aurii sau argintii indică dorinţa de a avea mai mulţi bani,fiind o exprimare a acesteia.

Coniferele aduc bani,dezordinea îi îndepărtează!

La fel de benific pentru starea ta materială pare să fie şi plantatul unui conifer sau al unui cactus în grădină,pentru că acestea sunt alte simboluri ale prosperităţii. Dar,bineînţeles,nimic din toate astea nu funcţionează dacă ai o locuinţă dezordonată. Casa trebuie să fie un sanctuar,mai spun chinezii.