Cum faci canapea şi fotolii din iarbă

1 69444 original jpg jpeg

În urmă cu ceva timp vă prezentam o idee inedită pentru grădină, şi anume amenajarea unui pat cu iarbă. Şi pentru că vor urma şi mai multe zile călduroase, iţi prezentăm o altă idee: cum faci canapea şi fotolii din iarbă.

Dacă ai o curte betonată şi eşti în căutarea unde idei pentru a aduce mai multă verdeaţă,poţi amenaja chiar o canapea şi fotolii,acoperite cu iarbă. Cu siguranţă îţi vei impresiona musafirii în zilele toride.

Avem parte de multe zile călduroase,aşa că de ce să nu te bucuri împreună cu cei dragi de confortul unei canapele în aer liber?

Deşi există mai multe tipuri de mobilier pe care îl poţi utiliza în aer liber,nimic nu bate sentimentul pe care îl ai atunci când umbli desculţ/desculţă pe iarbă. Aşa că,unul dintre cele mai bune moduri de a te bucura de această senzaţie este o canapea din iarbă. Iată cum se face şi de ce lucruri ai nevoie:o bază pentru canapea formată din cărmizi sau pietre,sol de grădină şi gazon.

Pasul 1. Pune la punct o bază pentru canapea    

Acesta este momentul în care determini cât de mare vrei să fie canapeaua. Poate fi mică,precum mobilierul pentru copii sau destul de mare pentru întreaga familie. Foloseşte cărămidă pentru a delimita marginile,apoi aranjează-le astfel încât să faci o bază.