Cum îmi pot ingriji corect florile si plantele artificiale

Este recomandat să vă curățați în mod regulat florile artificiale. Cel mai bine este să folosiți o cârpă antistatică, o perie cu pene sau o cârpă ușor umedă.

image

Poti trata si planta artificiala cu un spray special de curatare care va aduna praful care mai apoi poate fi îndepărtat în cel mai scurt timp cu o cârpă umedă și planta ta artificială va străluci cu o prospețime nouă și naturală.

Dacă doriți să vă curățați plantele artificiale, nu trebuie nici să le spălați în mod clasic, nici să le puneți la duș sau în ploaie, deoarece acest lucru ar provoca deteriorarea și denaturarea culorii. În schimb, alegeți să vă curățați de praf plantele artificiale, dupa cum am explicat mai sus.

Ce ar trebui să iei în considerare atunci când îngrijești plante artificiale cu protecție UV?

Dacă ați ales plante artificiale rezistente la UV, le puteți plasa în siguranță în aer liber. Cu toate acestea, vă recomandăm să tratați în prealabil părțile din lemn. În acest fel, plantele artificiale își păstrează aspectul natural, iar tulpinile rămân intacte. Toate plantele artificiale pot fi lăsate afară?

Aceasta este o întrebare foarte frecventă. Plantele artificiale sunt din ce în ce mai amplasate în aer liber. Nu doar industria de catering și companii, ci și din ce în ce mai mulți consumatori ar dori să aibă plante artificiale în grădina lor. Generația actuală de plante artificiale devine din ce în ce mai potrivită pentru utilizare în aer liber. Cu toate acestea, nu toate plantele pot fi folosite în exterior. Multe plante și copaci artificiali cu flori sunt prea delicate și se vor deteriora în caz de vânt puternic sau ploaie. În plus, plantele își schimbă culoarea atunci când sunt expuse la razele UV ale soarelui. Acest proces poate dura de la câteva luni până la ani.

Cu toate acestea, unele articole sunt ideale pentru utilizare în aer liber, inclusiv coniferele și pinii. Puteți găsi aceste produse în departamentele de plante artificiale pentru exterior și copaci artificiali pentru exterior. Sunt disponibile și într-o versiune rezistentă la UV. Pentru aceasta varianta vei primi o garantie de culoare de 8 ani pentru piesele din plastic! Puteți recunoaște produsele rezistente la UV după logo-ul UV.

De ce sunt florile artificiale relativ scumpe?

Crearea unei plante artificiale care imită natura necesită folosirea unor mașini sofisticate și mult timp. Știați că o plantă artificială medie cu o înălțime de 150 de centimetri necesită mai mult de o zi de muncă înainte de a ajunge în stare perfectă? Poate însemna inițial un impact mai mare asupra portofelului tău, dar cu siguranță are o durată de viață mai lungă.



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg