Cum îţi cureţi locuinţa de energii negative

1 85094 original jpg jpeg

Câteodată, lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori. S-ar părea că de vină sunt energiile negative care, odată acumulate în spaţiul în care trăieşti, îţi afectează complet starea de spirit. Pentru a scăpa de tot ce aduce ghinion, ai la îndemână câteva trucuri utile!

Un spaţiu luminos 

Evită culori închise pe pereţi, mobilă sau excesul de ornamente şi decoraţiuni colorate. Lumina este un factor care îmbunătăţeşte considerabil starea de spirit, aşa că lasă cât mai multă să intre înăuntru. Dacă lumina naturală nu este suficientă, optează pentru cât mai multe corpuri de iluminat în fiecare cameră. 

Rearanjează mobila

Schimbarea e grea - dar poate fi benefică! Daca locuinţa ta îţi inspiră monotonie, rutină, o bună metodă de a o reîmprospăta este rearanjarea mobilierului. O simplă rearanjare a scaunelor sau modificarea unei întregi camere va avea un impact semnificativ asupra esteticii şi atmosferei. 

Citeşte şi: Cum scapi de energii negative. Ai nevoie doar de un ou

image

Aruncă sau repară lucrurile stricate

A păstra obiecte stricate înseamnă feng-shui negativ, aşa că alege ce accepţi in jurul tău. Obiectele deteriorate conţin o cantitate mare de energie negativă. Dacă ceva nu poate fi reparat, devine inutil, rămâne „blocat” într-un stadiu negativ. Este recomandat să renunţi la aceste obiecte şi să păstreyi sau să îmbunătăţeşti ceea ce mai poate fi folosit (obiecte vestimentare, plante, mobilă) şi vezi cum îţi afectează această schimbare starea de spirit.

Citeşte şi: Feng Shui pentru baie. Cum scapi de energiile negative din ea

Personalizează-ţi casa

Casa este oglinda proprietarului, iar un spaţiu personalizat are o poveste. Integrează în căminul tău lucruri care te reprezintă: fotografii, opere de artă care te inspiră, amintiri din momente semnificiative ale vietii tale. O camera fara personalitate este o cameră de hotel, adică lipsită de energie. Cu cât amplasezi strategic obiecte pe care le asociezi cu momente fericite ale vietii tale, cu atât împrăştii mai multă energie pozitivă.