Cum puteţi avea un aer curat în casă

1 69385 original jpg jpeg

Ştiaţi că aerul din interior este de multe ori mai poluat decât cel din exterior? Şi aceasta pentru că în casă există tot felul de substanţe degajate de mobilă, ţesături, aparate electromagnetice, produse de întreţinere, calorifere sau animalele domestice.

Vă propunem câteva variante de luat în seamă pentru a rezolva această problemă şi a vă putea bucura de un aer curat în casă.

Pentru mulţi,soluţia ideală se împarte între a aerisi casa în mod clasic,folosirea sistemului de ventilat sau a purificatoarelor de aer.

Aerisirea casei este foarte importantă în condiţiile în care petrecem,în medie,circa 14 ore pe zi la domiciliu,iar de multe ori aerul pe care îl respirăm nu este de cea mai bună calitate.

Este bine să ştiţi că dacă locuinţa nu este suficient de bine aerisită,substanţele poluante se acumulează,mai ales iarna.

Şi această «poluare internă» poate declanşa alergii,iritaţii ale căilor respiratorii,dureri de cap şi chiar intoxicaţii.

Tocmai de aceea,primul lucru care trebuie făcut pentru a însănătoşi aerul interior este aerisirea în mod regulat:10 minute de două sau trei ori pe zi,deschizând larg ferestrele.

Scopul este înnoirea aerului,reducerea poluanţilor,lupta împotriva umidităţii şi a condensului.