Cum puteţi decora locuinţa de Paşte cu obiecte handmade

1 68827 original jpg jpeg

Sărbătorile de Paşte au un farmec aparte, mai ales că acestea coincid şi cu venirea primăverii, un motiv în plus de bucurie şi bună dispoziţie.

Şi pentru că Paştele este atât de aproape vă propun câteva idei de decorare a casei şi grădinii cu obiecte handmade create din materiale reciclate,ca să aduceţi spiritul de sărbătoare şi atmosfera de primăvară în propria casă.

1. Coroniţă decorativă pentru uşa de la intrare

Coroniţa pentru uşa de la intrare se poate realiza din crenguţe de salcie împletite la care se pot adăuga câteva fundiţe colorate,ouă făcute din hârtie şi vopsite în diverse culori sau ouă de prepeliţă care au fost golite înainte cu ajutorul unui ac sau cui. Se poate decora uşa şi cu diverse alte obiecte cum ar fi flori de primăvară,o stropitoare sau un coşuleţ.

  

2. Tablou floral iluminat    

Uşor şi ieftin de făcut,va înviora cu siguranţă casa. Pentru a realiza propriul tablou floral luminos,aveţi nevoie de:un cadru gros de lemn (20 x 20 cm în exemplul oferit),o hârtie groasă colorată cu diverse imagini imprimate pe ambele feţe,şabloane rotunde,un creion,adeziv lichid transparent şi o ghirlandă cu led-uri. Acest tablou poate fi o versiune decorativă de a avea o sursă de lumină;atenţie mare însă că pânza se poate încălzi,deci nu lăsaţi tabloul aprins nesupravegheat.