Cum să alungi energia negativă!

1 71799 original jpg jpeg

Din momentul în care intri în casă simţi energia negativă în jurul tău? Sau tensiunea pluteşte în aer în mediul în care te afli? Atunci trebuie să cauţi modalităţi alternative pentru a le elimina în cel mai simplu mod.

Este foarte important să găseşti modalităţile prin care poţi elimina,dizolva şi schimbaaceste energii negative,deoarece pot afecta sănătatea şi calitatea vieţii.

Există câteva trucuri care ajută la eliminarea energiilor negative din casa ta. Acestea funcţionează la fel de bine şi cu energiile din corp,şi ajută la îndepărtarea lor.

Iată cum poţi îndepărta energiile negative din casă şi corp:Prin arderea de tămâie

Prin arderea de batoane de tămâie,salvie,pelin negru sau lemn de santal elimini energia negativă dintr-o cameră. În fiecare colţ din cameră trebuie să ajungă fumul,pentru a fi eficient.

Prin zgomotul produs de clopoţel

Se crede că zgomotul şi vibraţiile produs de clopoţel ajută la îndepărtarea energiilor negative şi inundă încăperea cu energie pozitivă. Atunci când simţi că energianegativă te stoarce de puteri,tot ce trebuie să faci este să cauţi un clopoţel şi să suni din el.

Prin băile cu sare

Cel mai bună modalitate prin care elimini energiile negative din casă şi corp este cu ajutorul băilor cu sare. Ai nevoie de sare neprocesată,pe care o adaugi în apa caldă din cadă,în care stai mai mult timp,pentru a te relaxa.

Prin ajutorul cristalelor

Prin păstrarea de cristale în încăpere este împrăştiată,absorbită şi îndepărtată energia negativă din casă. Pot fi cele în formă de bijuterie,sau poţi alege purtarea unuia ca accesoriu pentru a ţine la distanţă de tine negativitatea.

 Prin uleiurile esenţiale  

Uleiurile esenţiale ajută la eliminarea energiilor negative şi o promovează pe cea pozitivă. Acestea au puterea de a crea o aură pozitivă în jurul tău. Poţi alege orice fel de ulei esenţial.

Prin căscat

Chiar dacă pare greu de crezut,căscatul chiar ajută. În general,cascatul este considerat un simptom al oboselii şi lipsei de somn. Dar,acum se pare că ajută foarte mult la îndepărtarea energiilor negative din corp. De fiecare dată când caşti,energiile sunt eliminate. Eşti surprinsă,nu-i aşa?

Credit foto:www.boldsky.comRecente

Tu iti asiguri suficienta Vitamina D iarna Sursa imagine Pixabay jpg
animal care doarme sursa  Shutterstock jpg
Paturile ponderate stimuleaza melatonina Sursa imagine shutterstock 751827643 jpg
dinți, zâmbet sursa  shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil sursa  Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic jpg
shutterstock 1494529091 jpg