Cum să foloseşti jucăriile vechi în loc să le arunci la gunoi

1 72485 original jpg jpeg

Poate că ai făcut curăţenie înainte de Crăciun şi ai dat peste multe jucării cărora cei mici nu le mai acordă atenţie. Sau poate că copiii tăi au plecat de mult de acasă, dar încă păstrezi camera lor aşa cum era. Indiferent, CasoTeca îţi spune cum să foloseştii jucăriile vechi în loc să le arunci la gunoi.

Vine Crăciunul,iar cei mici vor primii o grămadă de cadouri. În principal jucării. Şi poate că s-au adunat prea multe peste ani. Este o mare problemă atunci când copiii cresc şi nu se mai joacă cu jucării. Sau pur şi simplu se plictisesc de jucăriile vechi. Dacă nu vrei să le arunci şi ai o mulţime de jucării acasă,poţi să fii creativ/ă. De exemplu,ai posibilitatea să le dai jucăriilor un alt scop.

Se pot realiza multe lucruri interesante,care pot fi şi utile. Iată mai jos  o selecţie de idei care să te inspire. Iată cum un camion cu scară se poate transforma într-o vezioză interesantă,care îşi poate găsi locul pe biroul copilului.

Dinozaurii au dispărut de mult,dar se pare că sunt mulţi în sertarul copilului tău. Şi nici nu mai vrea să-i înşire pe masă,peste tot prin casă. Iată cum poţi să-i readuci în atenţie.

Poţi să faci un suport interesant pentru periuţele de dinţi pe care cei mici îl vor aprecia.