Cum să slăbeşti prin metoda vizualizării

1 78793 original jpg jpeg

Kilogramele în plus ne dau tuturor bătăi de cap. De la o anumită vârstă, ştim că arderile sunt mai lente, astfel că trebuie să avem mai mare grijă ce mâncăm, când şi cât mâncăm. Dacă ai deja câteva kilograme în plus de care vrei să scapi, iată o metodă revoluţionară care te poate ajuta. 

Nu toată lumea trebuie să aibă un anumit număr de kilograme, dar e important ca greutatea pe care o ai să fie una care să nu-ţi creeze probleme de sănătate. Şi, nu uita, nu te-ai îngrăşat peste noapte, aşa cum nici nu vei slăbi în doar câteva săptămâni. E nevoie de timp, voinţă şi efort.

Vi-zu-a-li-za-re!

Metoda vizualizării reprezintă o inovaţie în materie de slăbit şi necesită cunoaşterea unor tehnici foarte bune de meditaţie.

Cum funcţionează

Sistemul funcţionează foarte simplu. Odată ce te imaginezi slab, cu numărul de kilograme cu care te simţi bine în pielea ta, ţi se schimbă modul în care te raportezi în primul rând la tine însăţi şi apoi la ceea ce te îngraşă cel mai mult – mâncarea. Vizualizându-te cum vrei tu să arăţi, opţiunile tale alimentare vor deveni mai limpezi, mai curate de grăsimi, mai sănătoase. Toată lumea ştie că trebuie să mănânce sănătos, să evite prăjelile, grăsimile, mâncarea grasă, dulciurile. Uneori lucrurile astea nu sunt respectate decât atunci când simţim că ne scăpăm pe noi înşine de sub control. Uneori, nici atunci.Vizualizarea pentru slăbit e eficientă doar în măsura în care eşti dispusă să faci aceste schimbări alimentare. Atenţie, nu neapărat în mod conştient. Pentru că logica din spatele acţiunii este schimbarea radicală a modului în care te raportezi la dietă şi la tine însăţi.

Meditaţia e foarte simplă

Tot ce trebuie să faci e să stai într-o poziţie relaxată, în linişte, fără telefon sau televizor sau altceva care să te distragă. Vizualizează o rază de lumină care-ţi traversează corpul. Intră prin creştetul capului, se extinde la umeri, brate, torace, abdomen, picioare, vârful picioarelor, se duce la muşchii spatelui, urcă pe ceafă şi iese tot prin creştetul capului. În urma acestei vizualizări ar trebui să ai deja o stare de relaxare totală. Apoi te gândeşti la tine, la cum vrei să arăţi. Îţi spui că te accepţi aşa cum eşti şi că eşti gata să devii varianta ta mai bună.

Închei cu o meditaţie scurtă, apoi, când te simţi gata, îţi poţi relua activităţile.

Foarte multe persoane spun că metoda vizualizării funcţionează. În fond, e o chestiune de voinţă şi de exersarea ei prin meditaţie.

Uneori, să ştii că poţi nu e de ajuns. Mai trebuie şi să acţionezi şi să găseşti modurile interioare prin care să găseşti motivaţia necesară.