Cum scapi de petele de orice fel...

1 65368 original jpg jpeg

Tricouri, bluze, rochii, pantaloni abia purtaţi, aşternuturi ori prosoape, toate pot suferi anumite accidente... colorate. Şi pentru că ştim că unele haine au şi încărcătură emoţională, ne-am gândit să-ţi oferim câteva sfaturi simple, cu ajutorul cărora le poţi repune în circuit.

Cum elimini petelede vin roşuÎn cazul în care materialul pătat nu suportă decât o curăţare chimică,va trebui să foloseşti un solvent de curăţare uscată. În cazul în care materialul este lavabil,pre-tratează pata cu un produs special de îndepărtare a petelor,apoi spală obiectul respectiv conform instrucţiunilor. Ca alternativă,poţi încerca şi cu puţin sifon sau apă minerală. Torni pe pată şi apoi speli ca de obicei.

În primul rând,trebuie să aştepţi ca aceasta să se întărească. Apoi,foloseşte o lingură sau un cuţit pentru a îndepărta stratul de ciocolată de pe haină. Utilizează un solvent de curăţare uscată,special pentru ţesături lavabile. Pune o cârpă albă sub pată,apoi aplică soluţia respectivă. Şterge încet pata ca să facilitezi intrarea în ţesătură a detergentului,apoi clăteşte cu apă călduţă şi repetă dacă este nevoie.

Tratează petele de sânge cât mai repede posibil. Începe prin spălarea cu apă rece a patei. Foloseşte un solvent de curăţare uscată,pentru ţesături lavabile. Ca alternativă,înmoaie haina într-un amestec de amoniac şi apă pentru aproximativ 20 de minute,apoi clăteşte.

Cufundă zona respectivă într-o soluţie de îndepărtare a petelor. Apoi,spală obiectul respectiv cu apă atât de caldă cât ţi-o permite eticheta. Dacă nu ai un produs special pentru pete,foloseşte un pic de detergent de vase.

Citeşte şi:

Decoraţiuni interioare cu plante

Culori pentru pereţii unui dormitor zen! Vezi FOTO

În primul rând,aplică o pulbere absorbantă (amidon de porumb,bicarbonat de sodiu,sare fină sau pudră de talc) şi las-o aşa aproximativ 20 minute. Dacă pata de grăsime nu a dispărut,foloseşte un  solvent de curăţare şi nu uita să pui sub pată o cârpă albă,absorbantă.

Foloseşte fixativ! Pune o cârpă curată sub pată şi pulverizează deasupra ei nişte fixativ,până când materialul este îmbibat. Lasă-l să stea aşa timp de câteva secunde şi şterge cu o altă cârpă curată. Spală ulterior cu apă călduţă.Recente

sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg