De ce să decorezi în gri

1 50567 original jpg jpeg

Sobru, dar elegant, griul este o culoare potrivită unui interior clasic. Pune în valoare tonurile naturale de verde sau brun, iar în combinaţie cu galbenul poate face dintr-o cameră banală una sofisticată. Descoperă griul care se potriveşte casei tale!

Decorată numai în gri,o cameră va părea mai degrabă rece. De aceea,este de preferat să combini griul cu nuanţe ale altor culori pentru a da preţiozitate şi eleganţă acelei încăperi. Iată unde şi în ce alăturări poţi folosi griul în diferite încăperi.

Gri închis pentru un stil clasic

Chiar dacă poate părea greu de crezut,griul închis aduce un plus de căldură unui interior amenajat în stil clasic,cu mobilier tradiţional din lemn. Vei reuşi să realizezi un decor original folosind obiecte de decor deschise la culoare,luminoase,dar şi unele în albastru sau roşu. Acestea vor contracta cu pereţii vopsiţi în gri închis.

În dormitor,gri perlat

Cu nuanţele lui de violet,acest tip de gri se potriveşte foarte bine pentru pereţii unui dormitor. Această cameră poate avea pereţii vopsiţi în gri perlat în combinaţie cu roz,albastru deschis,ba chiar şi galben,dacă doreşti să obţii o ambianţă feminină.

Gri mediu pentru bucătăriile luminoase

Dacă te-ai hotărât să vopseşti o cameră în acest tip de gri,află că poţi alterna griul cu nuanţe de albastru,chiar albastru închis,dar şi bej sau roz. Alege una sau două culori care să se alăture griului într-o cameră,dar nu mai multe,altfel camera va părea prea încărcată. În bucătăriile sau sufrageriile luminoase,poţi alege o combinaţie de gri mediu cu galben,pentru a un plus de preţiozitate încăperilor.

Gri pal pentru un stil rustic

Acest tip de gri se potriveşte foarte bine cu roz,verde şi albastru deschis,pastelat. În sufragerie,este o combianţie de culori foarte bună,mai ales dacă încăperea este amenajată în stil rustic. O ambianţă rafinată poate fi obţinută dacă alături griului pal un gri fumuriu şi obiecte de decor sau mobilier de culoare albă.

Gri ca de oţel numai în bucătărie

Combinat cu tonuri de portocaliu,verde,maro sau albastru,griul asemănător oţelului îşi găseşte locul doar în bucătărie. Chiar dacă poate părea o nuanţă tristă,acest gri puţin mai dur,conferă profunzime şi alăturat unor culori calde poate fi chiar plăcută şi originală folosirea lui pentru amenajarea unei bucătării.

Credit foto:FotoliaRecente

3 motive sa te speli pe fata seara Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg