Decorarea casei cu un buget mic

1 65505 original jpg jpeg

Când vrei să redecorezi spaţiul de locuit, însă nu dispui încă de bugetul dorit, poţi alege să nu faci compromisuri, ci să te foloseşti de imaginaţie şi bun gust. Iată câteva sfaturi de a decora casa cu un buget mic.

Când vrei să redecorezi spaţiul de locuit,însă nu dispui încă de bugetul dorit,poţi alege să nu faci compromisuri,ci să te foloseşti de imaginaţie şi bun gust. Iată câteva sfaturi de a decora casa cu un buget mic.

Dacă ai o parte de mobilier,pe care vrei să o pui în evidenţă,trebuie să creezi un spaţiu în jurul acelei piese. Încearcă să nu încarci prea mult mobila din casă,să o laşi cât mai lejeră. Ideal ar fi ca mobila pe care vrei să o scoţi la lumină să fie pusă într-o zonă fără aglomeraţie şi fără prea multe decoraţii pe pereţi.

Decorarea casei cu un buget mic – foloseşte accesorii colorate şi cu gust

Fiecare cameră ar trebui să aibă amprenta celui care o ocupă,astfel camera copiilor poate fi decorată cu puţine accesorii modeste colorate. Încearcă să nu încarci prea mult camera,acesta este principiul de bază atunci când vrei ca spaţiul de locuit să arate cât mai modern. În plus,chiar dacă ai mobilier mai vechi,poţi să adaugi câteva elemente noi şi moderne pentru a da un alt aer camerelor. Un covor colorat sau chiar o pictură pe unul din pereţi poate aduce un decor foarte frumos în camera copiilor.

Foloseşte-te de un truc foarte simplu când nu ai prea mult mobilier. Vopseşte un perete într-o culoare cât mai pregnantă,precum mov sau turcoaz. Ai grijă totuşi să nu exagerezi cu coloratul pereţilor în toată casa. Un perete colorat frumos pe hol sau în bucătărie aduce un plus casei.

Accesoriile inedite dau dovadă de mai mult stil câteodată decât decoraţiunile scumpe. Astfel,alege să decorezi casa cu lucruri cât mai simple şi mai interesante. Un exemplu este expunerea unor accesorii ieşite din comun,precum boluri cu nasturi coloraţi,vaze cu fel de fel de decoraţiuni de sezon şi multe altele.

Decorarea casei cu un buget mic – agăţătorile sunt o altă metodă de a decora casa cu gust

Agăţătorile pot fi uneori singura soluţie de a păstra casa cât mai spaţioasă. Poţi monta agăţători pe care să pui diversele creaţii ale copiilor sau poţi pune chiar anumite obiecte din garderobă,care să îţi mai elibereze dulapul.

Adaugă o mică piesă de mobilier unde ai mai mult spaţiu,tip masă cu spaţiu în interior. Poţi adăuga decoraţiuni,precum vaze,reviste,cărţi sau lumânări parfumate.

Câteodată este foarte eficient să faci lucruri inedite pentru decorarea casei cu buget mic. Atârnarea unor obiecte pe pereţi,precum farfurii,poate fi de un efect excelent,aşa că ia cea mai colorată farfurie din casă,pune-o în mijlocul unui perete şi înconjoară cu alte farfurii cu aceleaşi nuanţe.

Tablourile pe care ţi le doreşti pot fi extrem de scumpe,însă să scoţi câteva poze preferate pe hârtie,să le înrămezi şi să le pui pe perete este o procedură ieftină. Aşa că,adaugă câteva poze,chiar alb-negru la decorarea pereţilor.

Decorarea casei cu un buget mic – colţurile speciale,precum cele retro sunt deseori metode sigure de a decora casa elegant şi ieftin

Uneori,un colţ retro în casă face mai mult decât decorarea scumpă a casei. Pune o oglindă sofisticată,alături de o măsuţă de machiaj şi un scaun şi schimbă faţa unei camere. Efectul este garantat,vei aduce stilul demodă veche,care poate fi îmbinat foarte frumos cu stilul modern.

Dormitorul poate arăta mult mai elegant cu o lenjerie de pat mai frumoasă. De altfel,o cuvertură simplă şi elegantă poate fi o modalitate simplă de a decora casa foarte ieftin.Recente

Obiceiuri care afectează sănătatea tractului urinar jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 1738952648 jpg
oj png
clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg