Decoraţiuni cu oameni de zăpadă croşetaţi

1 66779 original jpg jpeg

Au trecut sărbătorile de iarnă, dar zăpada abia acum a sosit. Omătul s-a aşternut, iar cei mici îşi doresc să iasă din casă şi să se joacă cu puful alb şi rece. Ei sunt fericiţi.

Însă,tu abia acum îţi dai seama cât de goală şi friguroasă pare casa fără brăduţul de Crăciun şi în lipsa ornamentelor specifice acestei perioade. Însă,există o soluţie cu ajutorul căreia poţi să redai viaţă locuinţei tale. Apelează la decoraţiunile cu oameni de zăpadă croşetaţi. O soluţie simpatică,rapidă,ieftină şi de efect.

Oamenii de zăpadă croşetaţi îţi vor înveseli locuinţa

Oamenii de zăpadă croşetaţi nu sunt deloc reci,aşa cum sunt cei pe care-i construiesc micuţii noştri. În plus,nici nu se topesc şi sunt şi foarte simpatici,iar la final de sezon îi vei putea pune în cutii,acolo unde aceştia vor aştepta cuminţi până anul următor când îţi vor smulge iarăşi câteva zâmbete în timp ce-i priveşti.

Pe de altă parte,cu ajutorul decoraţiunilor cu oameni de zăpadă croşetaţi vei reuşi să înveseleşti încăperile locuinţei tale. Nu am niciun dubiu că oamenii de zăpadă croşetaţi sunt decoraţiuni ideale pentru toate încăperile casei,indiferent că vorbim despre camera copilului,baie,bucătărie,living sau hol. Acestea vor fi mult mai pline de viaţă.

Pentru camera copilului îţi recomandăm o decoraţiune cu oameni de zăpadă croşetaţi,uriaşi,umpluţi cu vată. Aceştia pot sta într-un colţ,pur şi simplu să scoată puţin din anonimat această încăpere,pe post de decoraţiune,dar pot căpăta şi alte utilităţi. Copilul se poate juca cu decoraţiunea sau o poate folosi pe post de fotoliu;de exemplu,poate să stea pe el în timp ce mama îi citeşte o poveste.

Util şi de efect:coşuri de rufe din oameni de zăpadă croşetaţi

Poate părea surprinzător,dar decoraţiunea cu oameni de zăpadă croşetaţi nu trebuie să lipsească nici din baie. Şi aici trebuie să alegeţi unul de dimensiuni mari,al cărui cap să fie prins cu ajutorul unui fermoar,astfel încât atunci când îl desfaci să se poată transforma din decoraţiune într-un coş de rufe. O idee excelentă,nu-i aşa?

Şi în living aceste decoraţiuni vor aduce bucurie în ochii privitorilor. Pentru această încăpere,puteţi să alegeţi o faţă de masă cu oameni de zăpadă croşetaţi. Însă,ar mi merge şi o vază hand-made care să aibă pe faţa acesteia acelaşi personaj,făcut tot în acelaşi mod ca şi cei de pe faţa de masă . În dormitor nimic nu va merge mai bine ca o decoraţiune de perete cu oameni de zăpadă croşetaţi. Aceştia vor da puţină culoare şi energie acestei încăperi.

Decoraţiunile cu oameni de zăpadă croşetaţi pot fi cumpăraţi,preţul unuia porneşte de la 2 lei (aceştia sunt foarte mici şi destul de simpli) şi pot depăşi chiar şi 400 de lei (aici vorbim deja de decoraţiuni complexe,extrem de frumoase). Însă,dacă nu vreţi să daţi bănuţii pe aceşti oameni de zăpadă croşetaţi,puteţi să îi faceţi chiar voi. Nu e aşa de greu. Iată un tutorial care vă poate învăţa cum să vă faceţi propria decoraţiune cu oameni de zăpadă croşetaţi:https://www.youtube.com/watch?v=Gr3wkq0xSk0.Recente

Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg
Ai nevoie de un nou televizor în living room  Îți spunem noi cum să l alegi! jpg
Top 4 iphone hacks pe care nu le știai, dar de care ai nevoie jpg
Photo 1 @siora18 Unsplash jpg
Topuri și cămăși de damă care se potrivesc formelor mai rotunde jpg
Cum să alegi și să asortezi cizmele de toamnă perfecte jpg
bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg
Articol   De ce sa alegi o vopsea de par fara amoniac 5 motive jpg