Decoraţiuni de toamnă de pus în practică weekendul acesta

1 77754 original jpg jpeg

Acum că vara a trecut, nu mai ai nevoie de accesoriile în culori vesele. Vremea de afară ne obligă să schimbăm şi la interior decorul şi să scoatem păturile groase. Acum suntem bombardaţi cu minunatele culori ale toamnei şi parcă am vrea să aducem şi în casă puţin din farmecul pe care natura ni-l oferă. Să cumperi un dovleac, de exemplu, pentru decor, e un lucru, dar ce să faci cu el este cu totul alt lucru. CasoTeca îţi prezintă decoraţiuni de toamnă de pus în practică weekendul acesta.

Dacă vrei să aduci şi în camera de zi sau în bucătărie culorile toamnei, iată câteva idei care să te inspire şi pe care le poţi pune în practică destul de uşor. Iar la final vei fi mulţumit/ă de rezultat.

Idei pentru şeminee

Dacă ai un şemineu dar nu vrei să aprinzi chiar acum, iată o variantă simplă. În plus, dacă nu ai şemineu, atunci poţi opta pentru această idee DIY. Ai nevoie de o tablă de scris, pe care fie o cumperi de la magazin, fie o confecţionezi tu. Ai nevoie de o bucată mai mare de lemn, care să fie pe dimensiunile şemineului şi de vopsea cu efect de tablă de scris.  Apoi, cu creta poţi desena un foc şi te poţi înveli într-o pătură moale pentru a savura o ciocolată caldă. Dar dacă nu ai un şemineu, poţi aplica această idee cu succes pe un perete. Mai ai nevoie de o poliţă pe care poţi pune câţiva dovleci, pentru o atmosferă de toamnă.

semineu fals jpg jpeg

O altă idee care nouă ne place tare mult este uşor de pus în practică. Cumpără câţiva dovleci, de dimensiuni diferite şi vopseşte-i în alb. Iar dacă te pricepi la scris şi ai o mână sigură, poţi scrie ce mesaje îţi trec prin cap sau pe care le iubeşti. Dacă nu, poţi scoate la imprimantă mesajele inspiraţionale, pe care să le lipeşti pe dovleci. Aceşti poţi fi amplasaţi oriunde: pe rafturi în bucătărie, de-a lungul holului la intrare.

Descoperă unele dintre cele mai frumoase decoraţiuni de toamnă pe casoteca.roRecente

detergent lichid de vase jpg
nas infundat pe timpul noptii jpg
Tiramisu cu ceai matcha si kiwi  Sursa foto shutterstock 2287226011 jpg
dieta, creier, longevitate jpg
femeie fericita la birou jpg
Exercitiul simplu de Pilates care te ajuta sa slabesti  Sursa foto shutterstock 1922215715 jpg
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
Mini pizza rapida  Sursa foto shutterstock 351620420 jpg
culorile verii 2024 jpg
crampe musculare jpg
clickpentrufemei ro (8) jpg
3fYsLk00mMlZ009 SY0PoAAC7DQ Bd6KMwgrGLMAOi9X2fWgxhNf Yx5hyQH4tiLK5cc1YbNiIDh73VtLjYRNDRgjf1CJ8XoPA5vluitqBRefoH43N8UU39rMUMD5YfUCpp3r5uDwKY tQNsuI6oSj8
Uite aici top 3 idei de activități pe care le poți face alături de prietena ta cea mai bună într o sâmbătă după amiaza jpg
Top 5 locatii extraordinare de nunta pentru momentul tau de basm jpg
kl jpg
Rulou cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1381752479 jpg
curatarea castilor  jpg
udarea florilor jpg
Placinta cu ceapa verde  Sursa foto shutterstock 2186143417 jpg
detergent pentru spalat rufe jpg