Decoraţiuni din lemn pentru grădină

1 69552 original jpg jpeg

Decoraţiunile din lemn natur sau vopsit dau un aer natural şi tihnit grădinii tale. În plus, lemnul e un material ecologic, care se integrază perfect în peisajul amenajat cu flori şi arbuşti - şi nici nu e foarte scump.

Decoraţiuni din lemn pentru grădină:Bacuri şi jardiniere

Bacurile din lemnpentru flori şi arbuşti dau o estetică aparte grădinii tale. Alege bacuri înalte,pentru arbuştii sau copăceii care au nevoie de multă lumină. Poţi planta lămâi,leandri sau arbuşti cu flori în bacurile din lemn natur sau vopsitîn nuanţe care se asortează cu mobilierul din grădină.  Poţi folosi şi jardiniere din lemn,decorative,pe care le poţi agăţa sau nu,numai bune pentru a adăposti tije multicolore.

Decoraţiuni din lemn pentru grădină:Pergole

Pergolele din lemn sunt ideale pentru plantele agăţăgoare – iederă,viţă de vie,lămâiţă etc. Au un aspect elegant şi creează un umbrar verde şi parfumat pe aleile grădinii.

Decoraţiuni din lemn pentru grădină:Bazine decorative şi mini-poduri

Mini-bazinele decorative din lemn,cu fântână sau cascadă,contribuie şi vizual şi auditiv la spaţiul înflorid,dedicat relaxării. Susurul şi luciul apei se integrează în armonia grădinii. Poţi instala şi mini-poduri din lemn,decorative,pentru recreerea atmosferei din grădinile japoneze.