Decorează-ţi casa în stil oriental!

1 52166 original jpg jpeg

Anason, ardei iute, cuişoare – iată doar câteva dintre condimentele cu care te poţi juca pentru a da o „savoare“ deosebită locuinţei tale. Chiar dacă nu găseşti sau n-ai posibilitatea să cumperi decoraţiuni inspirate de ele, îţi poţi face singură mici obiecte de decor care aduc exotismul în casa ta.

Pune accent pe culori vii

Fie că foloseşti ţesături în culori tari care amintesc de şofranul indian,fie oranjul închis în combinaţie cu negru şi roşu intens care te „duc“ în Africa,ambele îţi trezesc simţurile aşa cum numai condimentele reuşesc.

Ai putea pune în aplicare ideea în bucătărie,unde galbenul chiar este indicat,întrucât creşte apetitul. Alege oranj sau roşu pentru camera de zi,deoarece îţi sporesc creativitatea şi entuziasmul. Decoraţiunile din bumbac,lemn,ratan,bambus te trimit cu gândul la Orient sau Africa.

Aşa-ţi faci singură rame foto parfumate!

Ai nevoie de:O ramă simplă,anason,batoane de scorţişoară,boabe de piper negru şi roşu,ardei iute uscat sau cuişoare. În funcţie de ceea ce-ţi doreşti să realizezi,poţi folosi un singur condiment sau două-trei pe aceeaşi ramă.Pasul 1Foloseşte rame foto albe sau de lemn,de preferat fără denivelări.Pasul 2Pune rama cu faţa în sus,apoi întinde pe marginea ei un strat de adeziv peste care aplici cuişoare,batoane de scorţişoară,ardei iute uscat,boabe de piper de diferite culori sau anason stelat.Pasul 3Lasă condimentele să se usuce bine pe ramă! După aceea,înrămează fotografia ta preferată. Mai multe rame de acest fel grupate pe un raft creează un efect decorativ deosebit.

Locuinţă înmiresmată cu mirodenii

Poţi aduce condimentele în decorul casei tale nu doar vizual,prin culori,tablouri,decoraţiuni care le reprezintă,ci şi olfactiv,prin odorizante de cameră sau lumânări parfumate. Alege unele cu mireasmă de vanilie,scorţişoară,anason,pentru a câştiga o stare de bine şi pentru a da personalitate casei tale.Recente

Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg