Detaliul la care nu te gândeşti când amenajezi bucătăria

1 78721 original jpg jpeg

Indiferent de ce cameră renovezi, sunt atât de multe lucruri la care trebuie să te gândeşti, încât de unele uiţi complet. Este şi cazul bucătăriei. Dacă ai crezut că ai stabilit totul, CasoTeca îţi spune despre detaliul la care nu te gândeşti când amenajezi bucătăria.

Ai decis să schimbi mobila veche din bucătărie, înlocuieşti masa şi scaunele, schimi chiar şi gresia şi faianţa. Dar cu siguranţă că nu te-ai gândit la acest detaliu care îţi poate nu doar înfrumuseţa bucătăria, ci o poate echilibra.Este vorba de plinta care este aplicală la coprurile de bază. Aceasta vine prinsă de picioarele corpurilor inferioare, dar lasă şi un spaţiu. Acest spaţiu are un rol bine stabilit. Dacă nu ar fi lăsat acest spaţiu, în momentul în care găteşti sau speli vasele, piciaorele tale nu ar avea poziţie firească, pentru că ar trebuie să intre sub dulap. Iar dacă nu ai plinte la dulapurile de bază, iar corpurile se sprijină pe picioare, atunci nu ai această problemă.De cele mia multe ori, cei care îşi renovează bucătăriile aleg ca plinta de jos să fie în aceeaşi nuanţă cu dulapurile din bucătărie. Sau poate merg pe ceva mai practicul argintul.Totuşi, acest detaliu poate fi îmbogăţit.

Detaliul la care nu te gândeşti când amenajezi bucătăria

Uită de plinta clasică şi culorile în acelaşti ton cu dulapurile! Pentru a-ţi arăta că merită să acorzi atenţie acestui detalii, iată mai jos câteva imagini de unde de poţi inspira pentru viitoare lucrare de renovare a bucătăriei tale.

Descoperă detaliul de care se uită cel mai des când vine vorba de amenajarea bucătăriei pe casoteca.ro.